DOLAR 32,2374
EURO 34,8211
ALTIN 2430,394
BIST 10055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz tatilinin tüm yükünü Victorinox üstleniyor

    Yaz tatilinin tüm yükünü Victorinox üstleniyor
    26.06.2021
    A+
    A-

    Yaz aylarıyla birlikte tatil planları yapılmaya başlanıyor. Sunduğu özel ürünleri ile gündelik hayatta kullanıcıların her an yanında olan Victorinox, yeni ürünü Airox Global Hardside Carry-on valiziyle tatilcileri, valiz derdinden kurtarıyor.

    Yaz aylarının vazgeçilmezi tatil planlarıyla birlikte tatilcileri valiz telaşı kaplıyor. Victorinox, tatilcilerin hayatını; geliştirdiği ultra hafif Airox Global Hardside Carry-on ile kolaylaştırıyor. Çekme kolu ile kolay bir taşıma sunan ve sadece 2,3 kg ağırlığındaki valiz, tatilcilerin yanlarından ayırmayacağı en gözde parçalarından biri olacak.

    Tatilin tüm yükünü üstlenecek
    Turuncu rengi, 33 litre kapasitesi ile en uzun tatillerin dahi tüm yükünü üstlenebilecek güçteki valiz, saf polikarbonat yapısıyla da üstün bir sağlamlık sunuyor. Akıllı Kelebek Açma Sistemi, zahmetsiz bir paketleme sağlarken, 60 mm çapındaki çift tekerleği valizinizin taşınmasını kolaylaştırıyor. 360 derece manevra kabiliyeti de sunan valiz, çekme koluyla da yükün tamamen yerde geçmesine imkan tanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.