DOLAR 32,3861
EURO 34,5634
ALTIN 2382,939
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaz tatları ile kışa hazırlıkta Cook yanınızda

    Yaz tatları ile kışa hazırlıkta Cook yanınızda
    16.07.2018
    A+
    A-

    Sedat Tahir A.Ş – Cook markası yaz tatlarını kışa taşımaya hazırlanan ev kadınları ve mutfak dostlarına, sosyal medya hesapları üzerinden düzenlediği yarışmalar ve birbirinden yararlı doğa dostu ürünleriyle destek veriyor.Cook Genel Müdür yardımcısı Gökhan Tiritoğlu, yıl boyunca düzenlenen yarışmalarda mutfakla ilgili birbirinden farklı ve bilgilendiriciipuçlarının aktarıldığı atölye çalışmaları yaptıklarını belirterek, “katılmcılar mutfak atölyelerimizde doğa dostu, geri dönüşebilir ürünlerin farkını ve verimli kullanımlarına dair yararlı bilgilerin verilmesinin yanı sıra farklı yemek tariflerini öğreniyorlar” dedi. Cook’un 20 temmuz 2018 günü düzenlenecek atölyesinde ki konsept ise “yaz tatları ile kışa hazırlık” olacak.

    Cook sosyal medya hesaplarında düzenlenen yarışma ile “ yaz tatları” etkinliğine gidecek 25 şanslı yarışmacı seçiliyor. Yaz sebze ve meyveleri ile hazırlanacak menüde yer alan yemekler şöyle sıralanıyor.

    Zeytinyağlı Taze Fasulye
    (İki reçete hazırlanacak. Reçetelerden biri pişirilecek. Diğeri ise Cook buzdolabı poşetine konulacak ve evde dondurucuya atılacak. Böylece kışın tüketilebilecek.)

    Biberiye Marineli Levrek Filetosu, Fırınlanmış Bebek Patatesler ile (Balık marinasyonu Cook buzdolabı poşetinde yapılacak)

    Mozaik Pasta (Cook buzdolabı poşeti içerisinde dondurulacak)

    Yarışma Koşulları arasında @cookmutfagi hesabının takip edilmesi, başvuran hesabın18 yaş üstünde, İstanbul’da ikamet ediyor olması ve profilinin herkese açık olması gerekiyor. Yarışmacıların çekiliş yoluyla belirleneceği 20 Temmuz 2018 tarihindeki etkinlikte, en iyi yemeği yapan yarışmacı birinci olacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.