DOLAR 32,5994
EURO 34,7953
ALTIN 2505,11
BIST 9465,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaza selam, NATUZZI ile büyümeye devam

    Yaza selam, NATUZZI ile büyümeye devam
    29.05.2017
    A+
    A-

    Türkiye mobilya sektörüne kaliteli üretimi ve benzersiz modelleriyle farklı bir yaklaşım getiren Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon, geleneksel “Yaza Merhaba” partisiyle yeni açılımların da sinyalini verdi. Kıral Ailesi ile Sitare Kalyoncuoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı partide, İtalya’nın ünlü mobilya markası NATUZZI’nin tanıtımı da gerçekleştirildi.

    Türkiye mobilya sektörünün öncülerinden Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon, geleneksel “Yaza Merhaba” partisini, dünyaca ünlü İtalyan mobilya markası NATUZZI’nin Levent mağazasında düzenledi. Birbirinden seçkin konukların ağırlandığı partinin ev sahipliğini Kıral Ailesi ile cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Sitare Kalyoncuoğlu yaptı. DJ performansı ile eğlence dozu yüksek seyreden “Yaza Merhaba” partisinde davetliler, Oğuz Kıral rehberliğinde, yaşam alanlarına İtalyan dokunuşu niteliğiyle öne çıkan NATUZZI’nin yeni koleksiyonlarını da tanıma fırsatı buldu.

    ULAŞILABİLİR İTALYAN KALİTESİ
    NATUZZI Mağazalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Kıral, Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon olarak 40 yıla yakın bir süredir mobilya dünyasının en seçkin markalarını ve en seçkin ürünlerini Türkiye’ye sunduklarını vurguladı. NATUZZI markasının bu yelpaze içinde ayrı bir yeri bulunduğu ifade eden Oğuz Kıral, kalitesi ve İtalyan tasarımının bütün üstün özelliklerini taşımasıyla birlikte NATUZZI’nin her bütçeye uygun mobilya seçenekleriyle dünyada ve Türkiye’de büyük ilgi gördüğünü belirtti.

    Bir marangozun oğlu olarak iş yaşamına başlayan Pasquale Natuzzi tarafından 1959 yılında kurulan NATUZZI, bugün dünya çapında sekiz üretim tesisi ve 12 ofisiyle mobilya sektörünün en güçlü küresel firmaları arasında yer alıyor. Dünya pazarına başta kanepe, koltuk ve yatak olmak üzere ev döşemesi, aydınlatma, aksesuar, oturma odası mobilyalarından oluşan “Natuzzi Italia” ile geniş bir yelpazeye yayılmış deri kanepe seçeneklerinden oluşan “Natuzzi Editions” markalarını sunan NATUZZI, beş kıtada 123 ülkeye mobilya ihraç ediyor.

    YENİ NATUZZI MAĞAZASI EMAAR AVM’DE
    Oğuz Kıral, Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon olarak İtalyan mobilya tasarım ve üretiminin önde gelen markalarından NATUZZI ile güçlü bir şekilde büyümeye devam edeceklerini söyledi. Bugün itibarıyla ünlü İtalyan markasının ismini taşıyan Cemil Topuzlu ve Levent mağazalarına, çok yakında Üsküdar’daki Emaar AVM’de yer alan yeni bir NATUZZI mağazasını daha ekleyeceklerini açıklayan Oğuz Kıral, Bodrum, Antalya ve Florya’daki Fatih Kıral mağazaları içinde ise NATUZZI’ye özel bölümlerde hizmet verdiklerini vurguladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.