DOLAR 32,5821
EURO 35,0432
ALTIN 2459,494
BIST 9798,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazı özleyenlerin kokusu hanımeli

    Yazı özleyenlerin kokusu hanımeli
    19.11.2019
    A+
    A-

    Sarmaşık familyasının en güzel çiçeği hanımeli, yaz mevsiminin de simgesidir. Kış aylarında yazı özleyenler Selin Hanımeli kokusu ile mevsimler arası bir gezintiye çıkıyor. Hanımeli çiçeğinin kendine has kokusunu soğuk havalarda da yaşatan Selin Hanımeli Kolonyası, kullananları adeta zamanda bir yolculuğa çıkarıyor.

    Hanımeli çiçeğinin kokusu yaz mevsimiyle özdeşleşse de artık bu kokuyu yaz-kış üzerinizde taşımak mümkün. Selin Kolonya’nın doğadan aldığı ilhamla hazırladığı ‘Hayatın Kokusu’ serisi hatıralarda kalan anıları canlandırmayı vaat ediyor. Seride yer alan Hanımeli Kolonyası, yazdan kalma güneşin kovalandığı sonbahar mevsiminde hoş kokusuyla sakinleştiriyor ve ferahlatıyor. Geçip giden yaz akşamlarını hatırlatan Selin Hanımeli Kolonyası şimdiden yaz tatilini düşünenlerin hayallerine ortak oluyor.

    Selin’in “Hayatın Kokusu” serisinde Hanımeli’nin yanı sıra Ardıç, Bahçe Gülü, Lavanta, Sığla ve Mavi Ladin seçenekleri de bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.