DOLAR 32,4651
EURO 34,8067
ALTIN 2433,664
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın enerjisi Victorinox ile mutfaklara taşınıyor

    Yazın enerjisi Victorinox ile mutfaklara taşınıyor
    20.06.2017
    A+
    A-

    Mutfak segmentindeki başarılı ürünleriyle ev hanımlarının öncelikli tercihi olan İsviçreli Victorinox, keskinliği, ergonomik yapısı ve renkli tasarımıyla mutfaklara farklı bir enerji getiriyor. Mutfakta geçirdiğiniz zamanı pratikliği ile minimuma indiren Victorinox, yiyeceklerinizi hazırlarken sizi yormuyor.
    Türkiye distribütörlüğünü Eyüboğlu’nun yaptığı bıçak ve çakı markası Victorinox, kaliteli ürünleriyle özellikle mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin yardımcısı oluyor. Bıçaklar kadar soyacak gibi yan ürünlerin de tercih edildiği Victorinox, keskinliği ve kullanım kolaylığı ile yemek yaparken işinizi kolaylaştırıyor.
    Uzun ömürlü kullanım süresi ve benzersiz keskinliği ile fark yaratan Victorinox mutfak bıçakları, birinci sınıf çelikten üretilerek Victorinox’a has bileme açısıyla bileniyor. Keskinliğini uzun yıllar koruyan bıçaklar, ergonomik tasarımıyla da eli yormuyor. Özellikle ev hanımlarının gözdesi olan Victorinox, renkli domates ve kivi soyacaklarıyla mutfakta geçirilen vakitten de tasarruf sağlıyor. Yiyeceklerinizi soyarken kaybettiğiniz vakti minimuma indiren Victorinox yardımcı mutfak ürünleriyle yemek hazırlamak artık çok daha kolay.
    Victorinox’un kaliteli ve renkli mutfak ürünlerine; Mall of İstanbul ve Bursa Korupark AVM’deki Hobix mağazalarından, tüm Karaca mağazalarından ve hobix. com. tr adresinden ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.