DOLAR 32,5248
EURO 34,7416
ALTIN 2490,173
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın sıcak enerjisi Porland ile sofralarınıza geliyor

    Yazın sıcak enerjisi Porland ile sofralarınıza geliyor
    22.06.2021
    A+
    A-

    İmza attığı koleksiyonlarda estetik ve zarafeti, şıklığın göz alıcı detaylarıyla buluşturan Porland, birbirinden özel koleksiyonlarıyla yaz sofralarındaki yerini alıyor.

    Geniş ürün yelpazesiyle yaşam alanlarına renk katan Porland, yaza özel koleksiyonlarıyla yemek zevkini şık bir deneyime dönüştürüyor. Porland ürünleriyle ister bahçenizde, ister balkonunuzda rengarenk sofralar hazırlayarak yazın enerjisini sofralarınıza taşıyabilirsiniz.

    Yaz sıcaklığı Porland ile evinizde

    Porland ile yaz aylarında da yemek yemek çok keyifli. Koleksiyonlarındaki özgün ve çarpıcı detaylarla her zevke hitap eden Porland, birbirinden renkli ve estetik çizgilerdeki koleksiyonlarıyla sofralarınızın ahengine eşlik ediyor. Porland’ın yaz havası estiren Marin Blue Koleksiyonu; ahtapot, balık, akrep, yengeç gibi deniz canlılarından ilham alıyor. Mavi ve beyaz tonlarını buluşturan koleksiyonda doğanın yansıması olan noktasal ve çizgisel desenler de dikkat çekiyor.
    Porland’ın Dreamy koleksiyonundaki balina, gergedan, geyik, baykuş gibi hayali kahramanlar ile sunumlarınızda kendi masalınızı oluşturabilirsiniz. Mavi, mor, sarı gibi pastel tonlardan oluşan koleksiyondaki dalgalı kenar tasarımları modern bir görünüm sağlıyor.
    “Benim sofram rengarenk olmalı” diyenlerdenseniz Morocco koleksiyonu tam size göre. Turuncu, sarı, mavi ve yeşilin en güzel tonlarının kullanıldığı koleksiyon, sofranızda Fas’ın egzotik rüzgarlarını estiriyor. İlhamını geleneksel desenlerden alan koleksiyon, Fas stilinin parlak renklerini doğunun mistik motifleriyle buluşturuyor.

    Porland ile yalın bir şıklık

    Sadelik ve modernliği bir arada sunan, eskitilmiş efektlerin ön plana çıktığı Folksy koleksiyonu, mavi ile mercan renklerinin uyumunu gözler önüne seriyor. Çiçek desenlerinin yanı sıra, geometrik desenlerin de kullanıldığı koleksiyonda geleneksel motifler, pastoral çizgilerle kombinleniyor.
    Beyaz üzerine siyah renkte mesajlı yazılar ve desenlerden oluşan Be Happy Koleksiyonu, “mutlu evler mutlu insanlar” mottosuyla günün her anında mutlu olabilmeyi hatırlatıyor. Herkesin bir mottosu olmalı fikrinden yola çıkan koleksiyonda çay ve kahve fincanları, kupalar, kaseler gibi ürünlerin üzerinde yazan sevgi, hoşgörü, eğlence, temalı mesajlar sofralara keyif katıyor.

    Porland’ın ürettiği tüm koleksiyonlardaki tekli satın alma seçeneği ile istediğiniz adetteki ürünlerle zevkinize uygun özgün bir koleksiyon oluşturabilirsiniz. Koleksiyonları daha yakından görmek için Porland mağazalarını ve Porland internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Temmuz ayı boyunca yeni kampanyalarıyla karşımıza çıkacak olan Porland, şık tasarımlarını indirim fırsatlarıyla müşterilerinin beğenisine sunmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.