DOLAR 32,5959
EURO 34,8033
ALTIN 2496,524
BIST 9444,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazın son günlerini NG Hotels ayrıcalığında huzur ve keyif dolu bir tatile dönüştürün

    Yazın son günlerini NG Hotels ayrıcalığında huzur ve keyif dolu bir tatile dönüştürün
    04.09.2020
    A+
    A-

    NG Hotels’in, Sapanca’nın eşsiz kültür mozaiğini benzersiz doğası ve üst düzey hizmet anlayışıyla harmanlayan ve 7 farklı kalite belgesine sahip otelleri NG Sapanca ve NG Afyon’da,yazın son günlerine özel birden çok tatil fırsatı sizleri bekliyor. Siz de yaz bitmeden işlere kısa bir mola vermek ve şehrin karmaşasından uzaklaşarak sıcak yaz günlerine veda etmek istiyorsanız, doğru adrestesiniz!

    NG Hotels’in huzur, keyif ve lüks dolu ayrıcalıklı dünyasında, hayalini kurduğunuz tatili yaparak yazı uğurlamaya ne dersiniz? Türkiye’nin cenneti Sapanca denilince ilk akla gelen otel markası NG Sapanca’da yazın son günlerine özel sunulan fırsatlar arasında 4 Gece Kal 3 Gece Öde Kampanyası, her unsuruyla cazibe yaratıyor.

    İşe kısa bir mola vermek isteyenler, pazar günü başlayan ve 2 gece süren, yarım pansiyon konaklamalı, Bali masajını içeren Mutlu Pazarlar fırsatıyla dinginliğin zirvesine ulaşıyor.

    Doğanın içinde benzersiz bir hafta sonu kaçamağı yapmayı planlayanlar, 2 gece yarım pansiyon konaklamalı Hafta Sonu fırsatı ile pazartesi sendromlarını rafa kaldırıyor.

    Afyon’un tarihi ve kültürel dokusuyla iç içe, şifa ve lezzetin lüks ile harmanlandığı NG Afyon, 3 Gece Kal 2 Gece Öde Kampanyası ile misafirlerine benzersiz bir tatil deneyimiyle yaz finali yaşatıyor.

    Yazı, baş başa romantizm ve şifa dolu bir tatil ile uğurlamak isteyen çiftlere özel, en az 2 gece yarım pansiyon konaklamalı, bölgesel klasik masajı içeren Gold Paket sunuluyor. Sıcak yaz günlerini Afyon’un şifalı sularında uğurlayan çiftler, “İyi hisset” mottosunu lüks ve konfor içinde yaşayarak, şifa ve arınmışlık kazanıyor.

    Bırakın,doğa size yazın son esintisini getirsin

    Türkiye’nin 7 farklı kalite belgesine sahip ilk 5 yıldızlı oteli olan NG Sapanca, yazın son günlerinin tadını doyasıya yaşamak isteyenleri, muhteşem doğasıyla huzur içinde ağırlıyor. NG Sapanca, İstanbul’a sadece 2 saatlik uzaklıkta olması itibariyle kısa bir hafta sonu kaçamağı yaşamak isteyenler tarafından da oldukça talep görüyor. Sosyal mesafe, sanitasyon ve hijyen kurallarına en uygun şekilde önlemlerin alınan otel,misafirlerine doğayla iç içe dinginlik veren bir atmosfer yaşatıyor. Bu yönüyle de misafirlerinin pandemi sürecinde yaşadığı kaygı ve endişenin yerine tümüylebir arınmışlık hissi sunuyor. Çok sayıda ulusal ve uluslararası ödüle sahip NG Sapanca, 287 odası, NG Sapanca Wellness & Convention, Aliva Spa Merkezi,toplantı salonları, yemyeşil doğası ve farklı lezzet alternatifleriyle misafirlerine bir otelden beklenenden ötesini sunuyor.

    Keyif ve lezzeti lüks ile harmanlıyor

    Eylül ayında misafirlerine çok özel fırsatlar sunan NG Afyon, yazın finaline yakışır bir tatil vaat ediyor. Sosyal mesafe, sanitasyonve hijyen kurallarına en uygun şekilde tüm hazırlıklarını tamamlayan otel, hertürlü tatil anlayışına tek başına cevap veriyor. Böylece ailesi ve sevdikleriyle doğada huzur bulmak, binlerce yıllık tarihe uzanan bir lezzet yolculuğuna çıkmak, geçmişten izler taşıyan yeni rotalar keşfetmek isteyenler ibir araya getiriyor. 8’i termal 16 açık ve kapalı havuzu, Afyon’un en büyük aqua parkı, yerel lezzetleri, havuz başında barbekü keyfi, eğlence merkezi, canlı müzik dinletileri ve lüks termal wellness hizmeti ile misafirlerine benzersiz bir arınmışlık kazandırıyor. “İyi Hisset” mottosuyla kaliteli hizmet anlayışına sahip olan otel, bu yönüyle termal turizmde örnek gösterilen bir hizmet sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.