DOLAR 32,389
EURO 34,771
ALTIN 2399,973
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazlık evlerde dönüşüm başladı

    Yazlık evlerde dönüşüm başladı
    02.05.2023
    A+
    A-

    Yazın yaklaşmasıyla birlikte yazlık evlerde de yenilik ve dönüşüm rüzgarları esmeye başladı. Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, dönüşüm boyaları ile az maliyetle istenilen renkte değişiklikler yapılabileceğini ve yazlıklarda en çok mutfakların dönüştüğünü açıkladı.

    Baharın ve güneşin sıcak yüzünü yavaş yavaş göstermesiyle birlikte yazlıklara dönüşlerin yakın zamanda başlayacağını söyleyen Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, “Yazlık evlerde yapılacak bakım ve iyileştirmeler için en uygun zamanlara girmiş bulunuyoruz.  Uzaktan çalışmanın hayatımıza girmesiyle birlikte artık bütün bir sezonu bile geçirebileceğiniz yazlık evler de en az birincil evlerimiz kadar bakım ve ilgi istiyor.  Yazlıklarda en çok dönüşüm mutfaklarda daha sonra ise banyolarda yaşanıyor. Yine parke, laminant, seramik, fayans, mermer, cam gibi yüzeyler de dönüştürülen yerler arasında” dedi.

    Mutfak, banyo veya mobilyaları tamamen değiştirmenin ya da yenilerini almanın çok maliyetli olduğunun altını çizen Feyzoğlu; Yazlık evlerde dönüşümün maliyet 170 -200 bin TL arasında değişiyor. Bianca Stella dönüşüm boyası ile yapılan uygulamalar ise en az 8-10 kat bir maliyet avantajı sağlıyor.  Bu durumda pek çok insan artık çok daha az maliyetli olması ve gerçekten mükemmel kalitede sonuçların çıkması ile satın almak yerine yıpranan, eskiyen mutfağını, banyosunu, uygun olan her yeri dönüştürme yolunu seçiyor. Uygulamayı boya dönüşüm uzmanlarına yaptırabilirken, başka bir seçenekte bu uygulamacılarımızdan online destek alabilmeleri. Uzmanlarımız boyayı yapacak kişiyi yönlendiriyor.  Boyanın ve rengin doğru seçilmesi gibi konularda da A’dan Z’ye her şeyi danışma şansını yakalayabiliyorlar” dedi.

    Antik beyaz, mistik beyaz, taş ve kepenek gri, kese kağıdı, Navy mavi, yağ ve mint yeşilinin en çok tercih edilen renklerin başında geldiğini, bu renklerin alanı olduğundan daha ferah gösterdiğini söyleyen Feyzoğlu; “Ayrıca fayans zemin üzerine yapılan mermer efekt ve stencil (şablon) uygulamaları son dönemlerde çok popüler oldu” şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.