DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yazlık evlerinizi dekore ederken bunlara dikkat

    Yazlık evlerinizi dekore ederken bunlara dikkat
    10.08.2022
    A+
    A-

     Yaz mevsiminin en güzel zamanlarından biri olan Ağustos, mutluluk veren enerjisini yansıtmaya devam ediyor. Yazlık evlerimizde en çok zaman geçirdiğimiz bu günlerde hem rahat hem de kullanışlı alanlar tasarlamak için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Yazlık ev dekorasyonlarında nelere dikkat edilmeli? Yaz enerjisini yansıtan bir ev için hangi unsurlar önemli? Tüm bu soruların cevaplarını bulacağınız bu yazıda Tepe Home sizler için birbirinden önemli tavsiyelerde bulunuyor.

    Oluşturduğu mekânlarla, hayattaki mutlu anların sayısını çoğaltan Tepe Home, birbirinden güzel tasarımlarıyla ve dekorasyon önerileriyle yazın neşesini de evlere taşıyor. Yazlık evler her ne kadar yılın belirli zamanlarında kullandığımız yerler olsa da ev konforunu en çok aradığımız ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğumuz alanlar olmaya da devam ediyor. Yazlık evleri dekore ederken mobilya seçimi, sadeliği ön planda tutmak ve doğal materyaller tercih etmek kilit unsurlar halini alıyor. İşte sizlere yaz coşkusunu yansıtacak birbirinden özel öneriler…

    Açık renkleri tercih edin

    Yaz ruhunu yansıtan bir hava elde etmek için öncelikle ferah bir ortam yaratmak büyük önem taşıyor. Bilindiği üzere bu ortamları oluşturmak açık renkleri seçmekten geçiyor. Mobilyalarda, duvar renginde, perde ve ev tekstilinde yumuşak renk tonlarında seçilen ürünler hem mekanları geniş gösterirken hem de ferahlık algısını artırıyor. Siz de böyle bir etki yakalamak isterseniz mavi, krem, kırık beyaz gibi yaz renkleri tercih edebilir, renkli aksesuarlarla ortama canlandırıcı bir etki katabilirsiniz.  Döşemeli mobilyalarda birçok açık renk kumaş alternatifine sahip olan Tepe Home’da istediğiniz renk seçeceği ile size en iyi hissettiren tasarımı seçebilir yaz ferahlığını evinize yansıtabilirsiniz.

    Doğallık birinci seçeneğiniz olsun

    Yaz; deniz, kum, güneş ve doğallık demek. Doğayla iç içe olunan bu mevsimde doğal malzemelerin kullanıldığı mobilyaları tercih etmek de insana huzur vererek tatil havasından beklenen dinginleşme sürecine katkıda bulunuyor. Mekanlarda kullanılan doğal ahşabın en güzel tonları ve yeşilin sakinleştiren havası, doğanın eşsiz ruhunu evlere getiriyor. Tabiatın huzur veren enerjisini yansıtan ahşap tasarımlar, bambudan yapılan duvar yelpazeleri, keten ve pamuktan üretilen yastıklar, seramik objeler gibi birçok tamamlayıcı aksesuar ürünü Tepe Home’da onları keşfetmeniz için sizleri bekliyor.

    Rahat mobilyalar seçin

    Yazlık evlerin en önemli yerlerinden biri de yaşam alanları. Sıcak akşamların olmazsa olmazı ise uzun saatler süren keyifli sohbetler eşliğinde yenen akşam yemekleri, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirdiğiniz oturma alanları… Evin bu özel bölümleri için rahat ve fonksiyonel mobilyalar tercih etmek gerekiyor. Yaşam alanlarında geçirilen zamanı keyifli kılan konforlu ve estetik Tepe Home mobilyaları detaylarında gizli tasarımsal dokunuşlarla özgün bir çizgi ortaya koyuyor.

    Aksesuarlarla tamamlanan şıklıklar

    Evleri sade bir şekilde dekore edip aksesuarlarla şık görünümden ödün vermemek de mümkün. Birbirinden canlı ve renkli aksesuarlar, balkonları bahçeye çeviren çiçek aranjmanları ile son derece şık ve stil sahibi görünümler elde edilebiliyor. Tepe Home’un rengarenk dekoratif objeleri, içinizi aydınlatan fenerleri, seramik vazoları, duvar dekor ürünleri, doğadan ilham alan özel tasarım aksesuarları ile yazlık evler modern ve eğlenceli bir havaya bürünüyor.

    Bahçelere taşınan şıklık

    Açık havada doğanın ve huzurun hâkim olduğu bir ambiyansta vakit geçirmek için en güzel zaman elbette ki yaz ayları. Keyifle kurulan açık hava sofralarının, sevdiklerimizle birlikte geç saatlere dek uzayan muhabbetlerin yaşandığı bahçe, balkon ve teraslarda sıcak bir atmosfer oluşturmak büyük önem taşıyor. Dolayısıyla bahçe mobilyaları yaz evlerinin vazgeçilmez unsurlarından biri haline geliyor. Bahçe mobilyalarının fonksiyonelliği, konforu ve estetiği kadar güneşe, neme, dış ortam şartlarına karşı dayanıklı olması da önem taşıyor. Doğru materyal seçimi, kaliteli malzeme kullanımı, mekanizmaların işlevselliği, iyi işçilik gibi konuların bahçe mobilyası seçilirken önemsenmesi gerekiyor.

    Dış ortama uygun malzemeleri ile uzun yıllar kullanım imkânı sunan Tepe Home bahçe mobilyaları evlerin konfor ve estetiğini açık alana taşıyor. Tamamlayıcı dekor ürünlerin de yer aldığı; masa, sandalye ve koltuk takımları ile alanınıza ve tarzınıza uyum sağlayacak birçok seçeneği Tepe Home mağazalarında bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.