DOLAR 32,4638
EURO 34,7352
ALTIN 2442,003
BIST 9906,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yemeğiniz her yerde güvenle yanınızda

    Yemeğiniz her yerde güvenle yanınızda
    18.09.2020
    A+
    A-

    Tchibo’nun Katlanabilen Yemek Kutusu, yiyeceğini yanında taşımak isteyenler için pratik bir çözüm sunuyor. İçindekiler bittiğinde yassı olarak katlanarak dümdüz olan ve çantada yer kaplamayan yemek kutusu, yemeğinizi birbiriyle karışmadan güvenle taşımanıza yardımcı oluyor.

    Üç farklı ebatta gözü ile üç farklı yiyeceği birbirine karışmadan muhafaza eden Katlanabilen Yemek Kutusu, kapağında yer alan klipsli kilitler sayesinde güvenle yemeğini taşımanıza yardımcı oluyor. Çatal ve bıçak için de kapağında özel bir gözü bulunan yemek kutusu, seyahat, okul veya ofiste yemeğini yanında taşıyanlar için pratik bir alternatif sunuyor. Kullanım sonrası katlanarak yer tasarrufu sağlayan yemek kutusu, sadece 410 gr’lık ağırlığıyla çantaların vazgeçilmez aksesuarı olmaya aday.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.