DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yemeksepeti Banabi Antalyalılarla buluştu

    Yemeksepeti Banabi Antalyalılarla buluştu
    09.07.2019
    A+
    A-

    Yemeksepeti’nin yeni girişimi online market ürünleri siparişi hizmeti Banabi, hız kesmeden yaygınlaşmaya devam ediyor. Banabi Antalya’da da hizmet vermeye başladı. Nisan ayında ilk olarak İstanbul’da hizmet vermeye başlayan Banabi hemen ardından Haziran’da İzmir’de, Temmuz başı itibarıyla da Ankara’da faaliyete geçmişti. Böylelikle Banabi sadece 3 ayda 4 şehirde kullanıcılarla buluşmaya başladı.

    09.07.2019

    Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi platformu Yemeksepeti’nin ilk olarak Nisan 2019’da İstanbulluların hizmetine sunduğu yeni girişimi Banabi, yakın zamanda İzmir ve Ankara ile hizmet ağını yaygınlaştırmaya devam etmişti. Banabi’nin İstanbul, İzmir ve Ankara’dan sonraki durağı ise Antalya oldu.

    Kısa sürede dört ilde faaliyete giren Yemeksepeti Banabi hız kesmeden yıl sonuna kadar Bursa, Eskişehir, Trabzon, Konya, Denizli, Kocaeli’nde hizmet vermeyi hedefliyor.

    2.000’e yakın ürün Antalyalıların kapısında

    Market ürünlerini yaklaşık 10-15 dk. içerisinde kullanıcılarına ulaştıran Banabi hizmeti sayesinde İzmir’deki kullanıcılar; dondurma, dondurulmuş gıdalar, meyve-sebze, anne-bebek ürünleri, ev temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi birçok kategoride 2.000’e yakın market ürününü online sipariş etme fırsatına sahip oluyorlar.

    Banabi ile uygun fiyat avantajı

    İstanbul, İzmir, Ankara ve şimdi de Antalya’da uygun fiyat avantajı ile alışveriş yapma fırsatı sunan Banabi’de kullanıcılar, gerçekleştirecek birçok kampanya ile de hesaplı alışveriş imkânından yararlanabilecekler.

    Banabi’den sektörde bir ilk: Kapıda ödeme fırsatı

    Banabi, kullanıcılarına kapıda ödeme fırsatı sunarak online market ürünleri sektöründe bir ilke imza atıyor.

    Kullanıcılar sadece alışveriş öncesinde değil aynı zamanda kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme fırsatına da sahip oluyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.