DOLAR 32,3127
EURO 35,093
ALTIN 2279,766
BIST 8957,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni ABD savaş gemileri World of Warships’e yelken açıyor

    Yeni ABD savaş gemileri World of Warships’e yelken açıyor
    02.10.2020
    A+
    A-

    World of Warships’e 0.9.9 güncellemesiyle, Seviye VIII Kansas ve Seviye IX Minnesota’da dahil olmak üzere erken erişimde olacak yeni güçlü ABD savaş gemilerinin geleceği duyuruldu. Bu gemilerin hepsi, oyuna yeni gelen ABD savaş gemileri etkinliğinin bir parçasını oluşturuyor. Güncelleme ile ayrıca oyuna yeni yönergeler, geliştirilmiş bir deniz üssü limanı ve yeni bir klan savaşı sezonu geliyor.

    Yeni ABD savaş gemileri, güçlü ana silahlara, iyi seviyede anti-torpido korumasına ve mükemmel manevra kabiliyetine sahip olacak.  Bununla birlikte gemilerin dümenleri, çok hızlı reaksiyon gösterse de kendi türlerine göre oldukça yavaş. Sağlam bir bombardıman ağırlığına ve uygun atış menziline sahip çok sayıda ana batarya tabancası, topların tekrar dolum süresini uzatıyor. Uçaksavar savunma ateşi sarf malzemesi ile takviye edilebilen iyi uçaksavar savunmaları sayesinde yeni ABD savaş gemilerinin savunma mekanizması tamamlanıyor.

     

    Oyuncular, yönergeleri tamamlayarak VIII Kansas’ı ve Doblon karşılığında cephanelikte rastgele paketler açarak IX Minnesota’ya sahip olabilir. Yönergeleri tamamlayan oyuncular, ABD savaş gemileri için “Gold Eagle” kalıcı kamuflajları da dahil olmak üzere cephanelikte ki paketler ve diğer ödüller için takas edilebilen yeni süreli kaynak Amerikan jetonlarını alabilecek.

    World of Warships evreninde klan savaşları sezonunu deneyimle

    Yeni güncelleme ayrıca Seviye X gemiler için 7’ye 7 formatında yeni bir klan savaşları sezonu başlatıyor. Bununla birlikte bölüm komutanları klanları dışındaki oyuncuları klan savaşlarına katılmaya davet etmek için paralı asker gibi ek seçeneklerden faydalanabilecek.

    0.9.9 güncellemesinin oyuna gelmesiyle birlikte oyuncular, her bölge için ayrı oyun hesabı açmaya gerek olmadan tek bir oyun istemcisindeki hesaplarıyla tüm World of Warships sunucularında oynayabilecek. Oyun sunucusu, Wargaming Game Center’da seçili hesap tarafından belirlenecek.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.