DOLAR 32,5993
EURO 34,8797
ALTIN 2497,583
BIST 9623,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Acer K137i taşınabilir LED projektörle eğlence ve iş istediğiniz zaman yanınızda

    Yeni Acer K137i taşınabilir LED projektörle eğlence ve iş istediğiniz zaman yanınızda
    30.10.2019
    A+
    A-
    • Avuç içine sığabilecek kadar küçük boyutlarıyla öne çıkan K137i, iş seyahatlerinde, ofiste, evde ya da yanınızda multimedya içeriklerinizi taşımak istediğiniz her yerde sizinle! Canlı ve doygun renkleriyle dikkat çeken taşınabilir LED projektör K137i, iki adet 3W’lik hoparlöre sahip.
    • Şık tasarımı kolay kullanımla birleştiren ve bilgisayara ihtiyaç duymadan mobil cihazlardan doğrudan görüntü aktarımına imkan veren Acer’ın yeni projektörü, güçlü performans sunuyor.

    Kompakt ölçüleri ve hafif gövdesiyle öne çıkan Acer K137i, hem iş hem de eğlence amaçlı kullanımlarda, boyutları ve hafifliği sayesinde üst seviye esneklik sağlıyor. Avuç içine bile sığan kompakt ölçülerine ek olarak K137i, lamba teknolojisi, görüntü özellikleri, sunduğu renk yelpazesi, kablosuz kullanım imkanı ve mobil cihazlarla uyumlu olarak çalışabilmesiyle de benzersiz bir cihaz.

    510 gramlık ağırlığı ve 189 x 116 x 41 mm’lik ölçüleriyle hareket halindeyken bile zahmetsizce çalışma imkanı sunan K137i’yi, çantaya kolayca sığdığı için, iş seyahatlerinde yanınızda taşıyabilirsiniz. Acer’ın LED projektörü K137i’yi, iş amaçlı kullanımlarda eşsiz yapan özellikleri kolay taşınabilirliğiyle de sınırlı değil. Geniş bir multimedya format desteği sunmasının yanı sıra Word, Excel, PowerPoint gibi Microsoft Office yazılımlarını ve Adobe PDF formatını görüntüleyebilen ve bu yazılımlarla tam uyumluluk sergileyen K137i ile ofisinizi istediğiniz yere beraberinizde götürebilirsiniz.

    Evde, dışarıda, seyahat esnasında veya dilediğiniz her yerde kullanabilmeniz ve yanınızda taşıyabilmeniz için tasarlanan K137i, şık tasarım detaylarıyla da bulunduğu ortamda dikkatleri üzerine çekiyor.

    Canlı ve doygun renkler

    WXGA (1280 x 800) çözünürlüklü K137i’nin LED aydınlatması, yüzde 95 veya yüzde 130 NTSC geniş renk gamı ile olağanüstü renk performansı sunarken, canlı görüntüler ve tutarlı bir renk doygunluğu veriyor. İster işle ilgili bir sunum dosyası ister eğlenceli bir film; görüntülediğiniz içerik ne olursa olsun derin ve capcanlı renkleriyle K137i, en yüksek görüntü performansını size sunuyor.

    Yüksek performans ve pratik kullanımı bir arada sunan K137i, 700 lümenlik yüksek parlaklık değerinin ve 10.000:1 kontrast oranının yanı sıra 30.000 saatlik çalışma ömrüyle yüksek maliyetlerden kaçınmanızı da mümkün kılıyor. LED teknolojisine sahip olması ise projektörün uzun dönemde parlaklığını koruyabilmesini sağlıyor.

    Bilgisayarlara bağımlı kalmadan kolay kablosuz yansıtma

    K137i, taşınabilirliğinin yanı sıra kablosuz görüntü yansıtabilme özelliğiyle de özgürlüğün tadını çıkarmanızı sağlıyor. Mobil cihazlarımızın hayatımızda ne kadar önemli bir yeri olduğunu düşününce K137i’nin bir bilgisayara ihtiyaç duymadan içerik görüntüleyebilmesi, deneyimi zenginleştiren bir özellik olarak kullanıcının karşısına çıkıyor. Üstelik HDMI ve MHL’in de aralarında bulunduğu zengin bağlantı seçenekleriyle K137i, akıllı cihazlarınızı şarj edebilme yeteneğine de sahip.

    Daha iyi bir ses deneyimi için SRS ses efektli dahili hoparlörler

    Kompakt gövdesine rağmen standart projektörlerin fonksiyonelliğini ve performansını pratik kullanımıyla birleştirmeyi başaran K137i, görüntü teknolojilerini güçlü hoparlörleriyle sunduğu ses kalitesiyle destekliyor. Acer’ın üstün görüntü performansı ile dikkat çeken projektörü, oyun oynarken veya multimedya içerikleri görüntülerken SRS ses efektli iki adet 3W’lık hoparlörüyle de farkını ortaya koyuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.