DOLAR 32,5241
EURO 34,7399
ALTIN 2493,837
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Bosch Climate 2000 klima ile evin iklimini kontrol etmek çok kolay!

    Yeni Bosch Climate 2000 klima ile evin iklimini kontrol etmek çok kolay!
    06.04.2023
    A+
    A-

    Üstün Bosch teknolojisiyle, her eve uygun, tasarruflu ve güvenilir bir klima seçeneği olan yeni Bosch Climate 2000, dört farklı kapasite seçeneğiyle pazara sunuldu.

    İklimlendirme sektörünün öncü markalarından Bosch Home Comfort Group, her eve uygun, tasarruflu ve güvenilir bir klima seçeneği olan Bosch Climate 2000’i tüketicilerle buluşturdu. Her mevsime uyum sağlayan ve 2,6 kW, 3,5 kW, 5,3 kW ve 7 kW arasında değişen dört farklı kapasite seçeneğiyle pazara sunulan Bosch Climate 2000, yıllar boyu sürecek mükemmel bir konfor sağlıyor.

    Bosch Climate 2000’de öne çıkan ‘turbo modu’ sayesinde hızlı ısıtma ve soğutmada eşit hava dağılımı mümkün oluyor. Etkili bir hava akışı için otomatik hareket eden dikey kanatları bulunan Bosch Climate 2000, kullandığı çevre dostu R32 soğutucu akışkan ve soğutma için A++, ısıtma için A+ ERP derecelendirmesiyle yüksek tasarruf sağlıyor.

    Kolay kurulum ve bakım

    Bosch Climate 2000’in basit bir şekilde sökülme sağlayan basma düğmeli panjur tasarımı, kurulum kolaylığının yanı sıra bakım ve temizlik işlemlerini de pratik hale getiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.