DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni fabrika yatırımı ile üretim kapasitesini yüzde 50 artıracak

    Yeni fabrika yatırımı ile üretim kapasitesini yüzde 50 artıracak
    06.10.2023
    A+
    A-

    Banyo, mutfak dolapları, kapı ve dekorasyon alanında özgün tasarımlara imza atan Themore Concept, Aydın Astim Organize Sanayi Bölgesinde hayata geçirdiği yeni fabrika yatırımı ile üretim kapasitesini yüzde 50 artıracak.  40 yıllık mobilya üretim tecrübesi, güçlü tasarım kabiliyeti ve çevik üretim yapısıyla sektöründe fark yaratan marka, yeni fabrika yatırımıyla son dönemde ivme kazanan proje ve iş ortaklıklarını daha da güçlendirmeyi hedefliyor. 

    Sektörün Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylı ilk Ar-Ge merkezi ile tasarım ve üretimde yenilikçi fikirlere odaklanan Themore Concept, yeni yatırımlarıyla büyümeye devam ediyor. Aydın Astim Organize Sanayi Bölgesinde hayata geçireceği yeni fabrika yatırımı ile fabrika büyüklüğü ve üretim kapasitesini yüzde 50 artırmaya hazırlanan marka, bugüne kadar yüzlerce gayrimenkul projesi ile gerçekleştirdiği iş birliklerine yenilerini ekliyor.

    “Kapasitemizi artırarak bölgedeki proje taleplerine daha fazla katma değer sağlamayı planlıyoruz”

    Bu yıl üretime yönelik 175 milyon TL yatırım yaptıklarını söyleyen ve yeni fabrika yatırımını değerlendiren Orge Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel: “Themore Concept olarak, 2019 yılından bu yana üretim ve tasarım kabiliyetlerimizi artırma yolundaki yatırımlarımıza devam ediyoruz. Şimdiye kadar makine parkurunda teknolojik birçok yeniliğe imza atmanın yanı sıra Aydın Astim Organize Sanayi Bölgesinde 30.000 m2 kapalı alana yeni fabrika yatırımımızı hızlandırıyoruz. Tamamlanan bölümlere üretimi kaydırarak 2025 yılında tamamen yeni fabrikamızda üretime geçmeyi planlıyoruz. Yeni fabrikayla bölgeden gelen proje taleplerini çok daha güçlü karşılayacağız. Yeni fabrikamızla bölgeye katma değer sağlayacağımıza inanıyorum.”  şeklinde konuştu.

    “Sadece üretim değil, sürdürülebilirlik de önceliğimiz”

    Tüketimlerini sürdürülebilir enerji ile karşılamak için Aydın’da yapılan yeni fabrikaya Güneş Enerji Sistemi kuracaklarını belirten belirten GeçgelYeni fabrikamızda sadece üretim değil, aynı zamanda sürdürülebilirlik de önceliğimiz olacak… GES projemizi hayata geçirmek için yaklaşık 25 Milyon TL’lik bir yatırım planlıyoruz. Kurulacak olan güneş panelleri ile fabrikamız, 1209,45 kWp kapasiteye sahip olacak. Bu sayede, doğayı koruma altına almayı ve karbon ayak izimizi önemli ölçüde azaltmayı hedefliyoruz. Projemizin katkılarıyla, yıllık olarak 831.593 ton CO2 salınımını engelleyerek, 2023 yılında toplamda 2023 ağacı kurtarmış olacağız.” dedi.

    Themore Concept Hakkında:

    Themore Concept Aydın Astim Organize Sanayi Bölgesinde 17.000 m² kapalı alanda, tam otomasyona sahip seri imalat yöntemini kullanarak ve tümüyle CNC makine parkuru ile mutfak-banyo dolapları, kapı, ray dolap, gardırop ve dekorasyon ürünleri üreten bir firmadır. Themore Concept ürün çeşitliliği, kalite anlayışı, yüksek üretim kapasitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan tavrı ile sektöre yeni bir ses ve nefes getirmeyi başarmıştır. Hali hazırda Aydın, İzmir, Bodrum ve Kuşadası’nda 4 büyük fabrika merkez satış mağazası, aynı zamanda İzmir, Bodrum, Manisa, Muğla, Datça, Gaziantep, Erzincan, İskenderun ve Didim’de bayileri; Fransa, Makedonya, Umman ve Pakistan’da satış noktaları bulunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.