DOLAR 32,5162
EURO 34,7728
ALTIN 2493,775
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni Gelin’in Bella’sı Jessica May: İhanetleri kolay kolay unutmam

    Yeni Gelin’in Bella’sı Jessica May: İhanetleri kolay kolay unutmam

    Yeni Gelin dizisi ile ekranlara “Merhaba” diyen ve kısa süre içerisinde çok sevilen Jessica May, Türkiye’ye yerleşme sürecini ve kariyerini MAG okurları için anlattı. MAG Haziran sayısına özel verdiği röportajında “Türkiye benim ikinci vatanım” diyen güzel oyuncu, biyolojik bilimler okuyacakken büyük bir değişiklikle modellik kariyerinde ilerleyen yolcuğunu paylaştı.

    Brezilya’da doğup büyüyen, biyolojik bilimler okuyacakken büyük bir değişiklikle modellik kariyerinden ilerlemeye karar veren ve çok sevilen Yeni Gelin dizisiyle birlikte Türkiye’ye yerleşen güzel Oyuncu Jessica May ile Brezilya’dan Türkiye’ye uzanan yolculuğunu, eşini ve kariyer planlarını konuştuk…

     Öncelikle bilinmeyen yönleriyle Jessica May’i dinleyebilir miyiz sizden?

    Hayvanları ve özellikle de sokak köpeklerini çok severim. Ailem her şeyden önemlidir benim için. İhanetleri kolay kolay unutmam. Kısacası mutlu kalarak hayata karşı doğru bir insan olabilmeye çalışıyorum.

    Yeni Gelin dizisinde Bella karakteri ile çok sevildiniz… Brezilya’dan Türkiye’ye uzanan oyunculuk serüvenininiz nasıl başladı?

     2011 yılında Çin’de bir çekime gidecekken yaşanan bazı doğal felaketler sonucunda yolum Türkiye’ye düştü ve bu ülkeyi çok sevdim. Birkaç ayım Brezilya’da birkaç ayım Türkiye’de geçerken aradan yıllar geçti. Senelerdir gidip geldiğim bu topraklardan güzel iş teklifleri almaya başladığımda, Türkiye benim ikinci vatanım, İstanbul yeni evim oldu. 2017 yılında da Yeni Gelin projesi gelince artık hayatımı burada şekillendirmeye karar verdim.

    Çok güzel Türkçe konuşuyorsunuz… Türkçeyi ne zaman, ne kadar sürede öğrendiniz?

    Türkçe zor bir dil ama benim için öğrenmek çok keyifli oldu. Çünkü bu dili ilk duyduğumda kulağıma çok sempatik geldi. Hani bazen bilmediğimiz bir dilde müzik dinliyoruz ama ne anlattığını bilmediğiniz halde çok hoşumuza gidiyor ya, onun gibi. Öğrenirken bozuk para biriktirir gibi kumbarama her gün yeni bir kelime atmaya başladım. Türkiye’deki arkadaşlarım, setteki oyuncular ve set ekibi de doğru Türkçe konuşmam konusunda bana çok yardımcı oldular. Türkçeyi doğru konuşmak adına diziden sonra da bir dil eğitimi sürecim oldu. Türkçe konuşabilmek çok güzel bir şey.

    Aylarca Adana’da kaldınız… Başka hangi şehirleri gezme imkanınız oldu? Sevdiniz mi Türkiye’yi?

     Şimdi saymaya başlasak bitmez sanırım ama 15’ten fazla şehri gezme şansım oldu. Gezmeyi ve keşfetmeyi çok sevdiğim için Türkiye’de dolaşmak bana çok keyif veriyor. Doğu’ya gidiyorum ayrı, batıya gidiyorum ayrı bir kültür var. Karadeniz başka, Akdeniz bambaşka… Gerçekten hayran kaldığım bir coğrafya bu topraklar.

    Yeni gelinde de yabancı bir gelini oynamıştınız, Türkiye’ye gelin geldiniz. Nasıl gidiyor evlilik?

     Her şey yolunda gidiyor, maşallah diyelim.

     Özlüyor musunuz Brezilya’yı?

     Çok özlüyorum çünkü kalbimin yarısı orada. Zaten bu süreçte ailemden uzak kalmak en zor gelen şey oluyor. Mümkün olursa ve her şey yolunda giderse onları Türkiye’ye taşıma planlarım var.

    Brezilya ve Türk kültürü hakkında ne söylemek istersiniz? Türkiye’ye alıştınız mı?

     Biz birbirimize çok benziyoruz. Sadece birimiz güney diğerimiz kuzey yarım kürede yaşıyor gibi geliyor bana. Farklarını soracak olursanız, Brezilyalılar biraz daha rahat, vurdumduymaz; Türklerinse sahip çıkma, koruma duygusu yüksek. Mesela Brezilya’da sokakta bir kavga olsa ya da biri birinin çantasını çalsa müdahale eden insan olmaz ya da çok az olur. Türkiye’de sokakta böyle bir şey olduğunda, o sokakta hayat duruyor; herkes problemi çözmeye çalışıyor. Bu çok güzel bir şey mesela.

    Dizide Bella’nın kaynana ve görümceleriyle ilişkilerine şahit olduk. Brezilya’da ilişkiler nasıl?

    Genel olarak baktığımızda çok bir fark göremiyorum. Çünkü orada da gelin ve kaynana arasında bir çekememezlik durumu oluyor. Bana kalırsa bu biraz da insanların yapısından kaynaklanıyor. Mesela ben bu konuda çok şanslıyım çünkü eşimin annesiyle aramız çok iyi ve biz bu tabuyu kırıyoruz.

     Gelecek hedeflerinizden bahseder misiniz? Hayal ettiğiniz bir rol var mı?

    Diziden sonra çok güzel teklifler geldi. Ters köşe yapmayı çok istiyorum ama kendime birazcık daha zaman vermek istedim. Diziyle birlikte oluşan büyük bir genç kitle olduğu için onlara göre bir projede yer almayı istiyorum. Özellikle onların beni görmek istemeyeceği bir rolde şimdilik yer almayı düşünmüyorum.

    Yeni projeleriniz neler?

    Çekimleri bayramdan sonra planlanan bir filmimiz olacak inşallah. Yazdan sonra başlayacak bir dizi için de çok güzel bir rol geldi. Şimdi onun görüşmeleri yapılıyor. Bu senaryo beni çok heyecanlandırdı, umarım çekeriz.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.