DOLAR 32,5892
EURO 34,8001
ALTIN 2500,103
BIST 9456,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni ikiliden yepyeni tarz

    Yeni ikiliden yepyeni tarz
    10.12.2017
    A+
    A-

    Yaptığı alternatif prodüksiyonlar ile müzik dünyasında kendine özgü bir alan yaratan başarılı prodüktör Tanerman, dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanan genç ve yetenekli şarkıcı Eda Gören ile yepyeni bir tekliye imza attı.

    SÜRPRİZ İSİM “TANKURT MANAS”

    ‘Uzay’ adlı bu parçada ikiliye O Ses Türkiye’de yıldızı parlayan, Türkçe rap camiasının yakından tanıdığı Tankurt Manas eşlik etti.

    Tanerman bu parçada kendi hip hop yolculuğundan izler getirerek batılı pop müziğine de göz kırpıyor. İlk yasal parçasına ses veren Eda Gören ise sıradışı vokali, özgün tarzı ve güzelliğiyle yıllarca müzik piyasasında konuşulmaya aday. Çekimleri KKTC’de Gökhan Bartu Yüksel’in yönetmenliğinde yapılan klip, yavru vatanın saklı kalmış köşelerinden eşsiz kareler sunuyor.

    Sony Music Türkiye ve Basemode Records işbirliğiyle dijital platformlarda bugün yerini alan parçanın müziği ve arenjesi Tanerman’a, sözleriyse Eda Gören ve Tankurt Manas’a ait. Şarkının kaydı ve mix-mastering’i ise Stüdyo BK’de Buğra Kunt tarafından yapıldı. Uzun süre listelerde kalması beklenen ‘Uzay’, yenilikçi tonlarıyla geniş kitlelere ulaşmak sabırsızlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.