DOLAR 32,4358
EURO 34,7967
ALTIN 2450,482
BIST 9919,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni ile eskinin birlikteliği: Albox Village

    Yeni ile eskinin birlikteliği: Albox Village
    13.08.2022
    A+
    A-

    Mutfakta trendleri belirleyen marka Albox, klasik tarzı sevenler için yeni ile eskiyi harmanlayarak Village modelini ortaya çıkardı. Albox Village, tam da eskilerde yeniyi arayanlar, eskiyi yeniden yaşamak isteyenler için.

    Tasarımı ve teknolojiyi birleştirerek mutfaklarda yaşamı kolaylaştıran Albox, ürün gamına her geçen gün yeni modeller ekliyor. Mutfakta daha çok klasik çizgileri sevenlere özel bir tasarım sunan Albox, Village modeliyle eski ile yeniyi harmanlıyor. Tasarımdaki klasik çizgileri, en üst düzeydeki teknolojiyle birleştiriyor. Böylece mutfaktan maksimum verim alınırken klasik doku da kaybolmuyor. Sunduğu her mutfak modelinde yaşamı kolaylaştıran Albox, Village modelinde de ışıklı dolap içi rafları, suya darbeye dayanıklı kapakları ve sınırsız renk seçeneğiyle özellikle bahçeli evlere hitap ediyor. Mutfakta vakit geçirmeyi keyifli alanlara dönüştüren ve mutfağı yemek yapılan yerden bir yaşam alanına çeviren Albox, Village ile eskilerde yeniyi arayanlara, eskiyi yeniden yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Albox’ın, son teknoloji kullanılarak tasarlanan çok fonksiyonlu ürünlerini görmek ve bilgi almak için Göztepe mağazasını ziyaret edebilir ya da sosyal medya sayfasını inceleyebilirsiniz.

    Albox Hakkında

    Osman Sağlam tarafından 1976 yılında kurulan Albox, mutfak ve kapı sektöründe hizmet vermesinin yanı sıra mimari dekorasyon alanında da çözümler sunmaktadır. Yılda 8 bin adet kapı, 4 bin adet mutfak ve banyo dolabı üreten marka, kırılmaz ve patlamaz cam üreticisi Almanya merkezli firmanın Türkiye’deki tek temsilcisi de. Göztepe’de mağazası bulunan Albox’ın Yönetim Kurulu Başkanı ise Olgun Sağlam’dır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.