DOLAR 32,4458
EURO 34,7795
ALTIN 2441,111
BIST 9925,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni nesil gayrimenkul danışmanları için eğitim platformu: Endeksa Masters

    Yeni nesil gayrimenkul danışmanları için eğitim platformu: Endeksa Masters
    14.10.2021
    A+
    A-

    Hareketli piyasa koşullarında gayrimenkul değer tespiti daha zor bir hâl alıyor. Endeksa, Masters adı altında toplayarak yaygınlaştırmayı hedeflediği eğitimlerinin yenisinde haraketli piyasalarda değer tespiti konusunu işleyecek. Sektör duayenlerinden Kürşat Tuncel ve Endeksa Genel Müdürü Görkem Öğüt’ün yer alacağı eğitim 19 Ekim Salı günü saat 17:00‘de gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz olarak sunulacak.

    Türkiye’de otomatik gayrimenkul değerleme sunan ilk ve tek platform olduğu için bireysel kullanıcıların ve gayrimenkul danışmanlarının referans noktası konumunda bulunan Endeksa, sektörün teknoloji odaklı gelişimine katkı sağlamayı hedefliyor. Bu amaçla, uzun süredir düzenlemekte olduğu eğitimleri, Endeksa Masters adı altında toplayarak yaygınlaştırıyor. Endeksa Master’ın amacı, alanında en iyi eğitmenlerle, tüm danışmanlara açık bağımsız eğitimleri artırmak ve aynı zamanda Endeksa üyesi binlerce gayrimenkul danışmanının Endeksa yeteneklerini ileri seviyede kullanmalarını sağlamak. Bu kapsamda, Endeksa Masters adı ile yeni eğitimini 19 Ekim Salı günü saat 17:00’de gerçekleştirecek.

    Pandemi koşullarında kısıtlı sayıda yüz yüze katılımcı ile gerçekleştirilecek ve aynı zamanda online olarak yayınlanacak eğitimde, Satış Küpü Sales and Marketing Solutions Eğitmeni Kürşat Tuncel ve Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt yer alacak. “Hareketli Piyasalarda Gayrimenkul Değer Tespiti” adlı eğitimde içinde bulunduğumuz piyasa koşullarında gayrimenkul değer tespitinin detayları incelenecek. Gayrimenkul danışmanlarına ücretsiz olacak yapılacak eğitime online katılmak için kayıt olmak yeterli.

    Endeksa Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt, Endeksa’nın sektörün gelişimine katkı sağlamasından dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, “Şimdiye kadar pek çok değerli eğitmen ile eğitimler gerçekleştirdik. Kullanıcılarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşler sebebiyle bu eğitimlerimizi artırmak ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Endeksa Masters adı altında önümüzdeki dönemde de pek çok değerli eğitmen ile eğitimlerimize devam edeceğiz. Endeksa Masters, kişisel gelişime önem veren yeni nesil gayrimenkul danışmanlarının tek adresi olacak.” dedi.

    Kayıt için: Endeksa.club/masters

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.