DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl hediye alışverişinin adresi Boyner

    18.12.2019
    A+
    A-

    Yeni yıl ruhu en keyifli ve en coşkulu şekilde Boyner’de yaşanıyor. 2020’ye geri sayımın başladığı bu günlerde zengin bir yeni yıl koleksiyonu hazırlayan Boyner, hem kendinize hem de sevdiklerinize özel hediye seçenekleri sunuyor.

    Hediye alışverişi denilince akla ilk gelen destinasyonlardan Boyner, her sene olduğu gibi bu sene de yeni yıl hediyesi için en göz alıcı seçeneklerini müşterileriyle buluşturuyor. Erkekler için gömlekler, ikili ya da üçlü olarak sunulan son derece şık atkı-bere-eldiven setleri, yine set olarak kravat-mendil ikilisi, sırt, el veya seyahat çantaları, kemer-cüzdan setlerinin yanı sıra farklı yaka seçenekleriyle rengârenk kazaklar, Boyner’deki zengin hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Kadınlar için ise sezon trendlerini yansıtan farklı formlarda kazaklar, atkılar, bereler, sırt askılı, omuz askılı ya da elde taşınabilen çantalar ve cüzdan seçenekleri dikkat çekiyor. Ayrıca ışıltılı bir hediye arayanlar için Swarovski taşlı kalemler, kol saatleri ya da kolye, bileklik ve küpelerin bir arada bulunduğu aksesuar setleri Boyner’de müşterilerin beğenisine sunuluyor.

    Minikler için de en güzel hediyeler Boyner’de

    Türkiye’nin en sevilen alışveriş destinasyonlarından Boyner, yılbaşı hediye alışverişinde çocukları da unutmuyor. Çocukların hayranı olduğu oyuncakların veya çizgi film kahramanlarının lisanslı ürünlerinin yanında erkek çocuklar için sımsıcak tutacak kazaklar, eldivenler, gömlekler, pantolonlar, parkalar, kalın montlar kız çocukları için sim baskılı ürünler ve yılbaşına özel kadife, simli tül şık elbise modelleri ve simli tütü etekler hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

    Yeni yıl hediyelerinin vazgeçilmezi aksesuarlar Boyner Evde’de

    Boyner Evde de yeni yılda sevdiklerini küçük hediyelerle mutlu etmek isteyenler için zengin seçenekler sunuyor. Boyner Evde’nin yeni yıl temalı aksesuarları, mumları, yastık ve koltuk şalları mekanlara neşe ve enerji katarken en iyi yeni yıl hediyeleri olarak öne çıkıyor.

    Boyner farklı kategorilerden binlerce hediye seçeneği ile yeni yılı umut ve coşku ile karşılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.