DOLAR 32,5067
EURO 34,8124
ALTIN 2491,176
BIST 9546,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl hediyeleri bu yıl LC Waikiki’den

    Yeni yıl hediyeleri bu yıl LC Waikiki’den
    07.11.2017
    A+
    A-

     

    Yeni yıl yaklaşırken hem kendinize hem de sevdiklerinize alabileceğiniz birbirinden şık tasarımların yanı sıra yeni yıl temalı ürünler LC Waikiki ve LCW Home’da… Her yaş grubu için birbirinden renkli seçeneklerin yer aldığı LC Waikiki yeni yıl koleksiyonu hediye arayışına cevap veriyor. LCW Home yeni yıl koleksiyonunda yer alan temalı ürünler ise yılbaşı ruhunu evlere taşıyor.

    LC Waikiki, bebekten yetişkine kadar uzanan yaş aralığında kıyafetten aksesuara hediye alternatifleriyle sevdiklerinizi yeni yılda mutlu edecek öneriler sunuyor.

    Ailenin Tüm Fertlerine En Güzel Hediyeler LC Waikiki’de

    Yeni yıl hediye seçeneklerinde yılbaşının vazgeçilmezi kırmızı ve siyah öne çıkarken, kardan adam temalı ürünler her yaş gurubuna hitap ediyor. Eğlenceli hediyelerin yanı sıra günlük kombinleri tamamlayacak aksesuarlar da seçenekler arasında yer alıyor. Soğuk günlerde sıcacık tutan çorap ve eldivenlerin yanı sıra işlemeli ayakkabı ve botlar da sevdiklerinizi mutlu edecek seçeneklerden bazıları… Erkekler içinse kareli atkıların yanı sıra şapkalar hediye arayışı içinde olanlara alternatif sunuyor.

    LCW Home ile Evler Yeni Yıla Hazır!

    LCW Home yeni yıl koleksiyonunda yer alan yılbaşı temalı yatak örtüleri, battaniyeler ve kırlentler odaları süslerken servis ürünleri ise yeni seneyi karşılamanın ruhunu evin her noktasına taşıyor. Yılbaşının klasik çizgilerini yeniden yorumlayan LCW Home yeni yıl koleksiyonu, evlerini yeni yıl temasıyla donatmak isteyenlerin yanı sıra sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere de hediye seçenekleri sunuyor. Kar tanelerinin yanı sıra geyik motiflerinin de sıkça kullanıldığı koleksiyonda kırmızı ana renk olarak dikkat çekiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.