DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl hediyesi için geri sayım başladı

    Yeni yıl hediyesi için geri sayım başladı
    11.12.2019
    A+
    A-

    Hobix mağazalarında 5 binden fazla üründe indirim fırsatı!

    Saatten çakıya 5 binden fazla hobi ürününü bir arada bulabileceğiniz Hobix mağazaları ve e-ticaret sitesi sayesinde yeni yıl hediyesi seçmek artık çok kolay. Üstelik, Aralık ayı boyunca mağazada yeni yıla özel yüzde 40’a varan indirim imkanı da sunuluyor.

    2019 yılının bitmesine sayılı günler kaldı. Yeni yılı yeniliklerle karşılamak isteyenler hediye alışverişine başladı bile. Yeni yılda ne hediye alacağını bilemeyenler ya da kararsız kalanlar için ürün çeşitliliği ve indirim fırsatlarıyla Hobix, sevdiklerinize kendini özel hissettirmenin kapılarını açıyor. Birbirinden kaliteli binlerce kişisel hobi ürünleriyle karşılaşacağınız Hobix mağazaları ve www. hobix. com. tr internet sitesinde; dünyaca ünlü İsviçreli Victorinox; çakıları, valizleri, saatleri ve mutfak ürünleri ile göz dolduruyor. Victorinox markasının yanı sıra Celestron, Zyliss, Wenger, SIGG, Cole&Mason gibi markalarında bulunduğu mağaza Aralık ayına özel yüzde 10 ile yüzde 40 arasında indirimle ziyaretçilerini bekliyor.

    Her zevke hitap eden ürünler ilgi çekiyor

    Mağazada satışa sunular ürün grupları arasında koleksiyonluk Victorinox çakıları, Victorinox Swiss Army saatleri, kalemler, büyüteçler ve anahtarlıkların yanı sıra gökyüzü meraklıları için Celestron marka teleskop ve dürbünler bulunuyor. Mağazadan içeri girdiğiniz andan itibaren Hobix’te yer alan sıra dışı ürünler ile tanışmaya hazırlanın! Birbirinden farklı ürünler, Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet sitesinde sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.