DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yıl sofralarında Porland ışıltısı

    Yeni yıl sofralarında Porland ışıltısı
    12.12.2019
    A+
    A-

    Porland, yeni bir yıla girmenin heyecanını sofralarımızda rengarenk yansıtıyor, Hep Birlikte Olacağımız Renkli Sofralara…

    Yeni yıla girmenin heyecanı ile kurulan sofralar bir başkadır. Porland, tüm sevdiklerimizin büyük bir masa etrafında toplandığı, renklerin ahenkli dansının hissedildiği, ışıl ışıl yanan mumların yandığı, desenleriyle adeta gökyüzünü resmeden “Cosmos Koleksiyonu”yla kurulmuş sofralarda Yeni Yıla Merhaba” demeye hazırlanıyor!

    Bakış açısında sanatın önemli bir yere sahip olduğu Porland, “Tasarladık ve Ürettik” mottosundan yola çıkarak modern ve mistik tarzı sentezleyerek, büyüleyici bir şıklığa sahip olan Cosmos Koleksiyonu’nu tasarladı ve üretti. Tamamen yerli üretim olan ve sır üstü baskılama tekniği ile üretilen Cosmos, hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcısına yönelik tasarlandı. Rengini yıldızlar, samanyolu, güneş gibi tüm gök cisimleri ve gökyüzü olaylarından alan Cosmos Koleksiyonu, yılbaşı sofralarınızda yarattığı farklılıkla sizlere ve sevdiklerinize ayrıcalık sunuyor.

    Koleksiyon; gökyüzü olaylarını resmeden desenlerden oluşan düz tabakları, kaseleri ve bardaklarıyla zarif ve şık bir hediye seçeneği de oluşturuyor. Kendinizi ve tüm sevdiklerinizi yeni yılda mutlu etmek ve hatırlamak isterseniz; koleksiyona ait tüm detaylara ve kaçırılmayacak indirimler ile yüzlerce hediye seçeneklerine, Porland mağazalarımızdan ve www. porland. com online satış sitemizden ulaşabilirsiniz.

    Yeni yıla girmeye hazırlandığımız bugünlerde, Yeni yıl heyecanını sofralarınıza rengarenk yansıtmak istiyorsanız, hiç vakit kaybetmeden yeni yıla Porland’ın Cosmos Koleksiyonu’yla girmek için acele edin! Birbirinden özel ve güzel yemeklerin yendiği, kahkahaların ardı arkası kesilmeyen sofralarınızda, Cosmos şıklığı ve farklılığı davetlileriniz tarafından unutulmayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.