DOLAR 32,2874
EURO 34,769
ALTIN 2378,633
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılda evini yeniden dekore edenlere ince fikirler BTicino’dan

    Yeni yılda evini yeniden dekore edenlere ince fikirler BTicino’dan
    23.12.2017
    A+
    A-

    Yeni yıl ile birlikte yaşam alanlarının dekorasyonlarında değişiklik yapmak isteyenler, konu anahtar priz olunca BTicino’nun estetiği ve son teknolojiyi bir araya getirdiği anahtar prizlerini tercih ediyor. Tasarım ve şıklığıyla göz dolduran BTicino; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle yeni yılda evini yeniden dekore edenlere ince fikirler veriyor.

    Yeni bir yıla yeni dekore edilmiş bir evle merhaba demek isteyenleri; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle karşılayan BTicino, estetik tasarımı ile ev dekorasyonunuzu bütünleştiriyor.

    Yeni yılın renkleri BTicino ile evinizde

    Modern ve minimal tasarımın fonksiyonel teknolojiyle harmanlandığı BTicino anahtar-priz serileri, şık ve estetik görünümüyle yeni yılda yaşam alanlarına yeni bir soluk getiriyor. Kırmızı, yeşil ve dore renk alternatifleriyle yaşayan mekanlar yaratmanıza eşlik eden BTicino anahtar-priz serileri, var olduğunuz her alanda yeni yıl atmosferini de yakalamanıza olanak sağlıyor. Doğanın en güzel tonu yeşili, kalite ve lüksün rengi doreyi ve gücün sembolü kırmızıyı duvarlara taşıyan BTicino’nun Air, Axolute ve Livinglight serileri, İtalyan tasarımıyla yaşam alanlarınıza kusursuz bir görünüş katıyor.

    4.5 mm’den ince tasarımı ve şık görünümüyle tasarım tutkunlarının vazgeçilmezi olan BTicino Air, lüks segmentte çerçeve ve mekanizmanın tek bir renkte bütünleştiği Axolute Monochrome ve tüm zevklere hitap eden renk, malzeme, doku ve şekilleri bir araya getiren Livinglight,  yaşam alanlarında kendi stilini oluşturmak isteyenlerin tercihi oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.