DOLAR 32,5185
EURO 34,8226
ALTIN 2426,108
BIST 9705,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeni yılın ilk kar sevinci 01 Burda AVM Yılbaşı Köyü’nde yaşandı

    Yeni yılın ilk kar sevinci 01 Burda AVM Yılbaşı Köyü’nde yaşandı
    03.01.2020
    A+
    A-

    Gelişen ve büyüyen Çukurova Bölgesi’nin yeni alışveriş ve yaşam merkezi 01 Burda AVM, 25-31 Aralık tarihleri arasında yeni yıl coşkusunu hep beraber yaşamak için ziyaretçilerini, Yılbaşı Köyü’nde ağırladı. Triportörlerde hediyelik eşyalardan kar yağışına, müzikten eğlenceye yeni yıla merhaba demek için bir dizi etkinliğin gerçekleştiği 01 Burda AVM’de ilk kez Yılbaşı Köyü’ de kuruldu.

    01 Burda AVM, yeni yılda tüm ziyaretçilerini; müzik, eğlence ve çok çeşitli hediye seçeneklerinin bulunduğu bir programla ağırladı. 25 Aralık Çarşamba gününden itibaren AVM iç alanda kurulan Yılbaşı Köyü’nde Noel Anne – Noel Baba animasyonları ve 28-31 Aralık tarihleri boyunca kar yağışı gelenler için unutulmaz anlara ve kış coşkusuna sahne oldu.

    28 Aralık Cumartesi 01 Burda AVM, Viyana’dan Adana’ya Çukurova Symphonic Project, Eray İnal şefliğinde bale ve vals gösterilerinin yanı sıra polkalardan seçmeler de sundu.

     

    01 Burda AVM hakkında:

    01 Burda AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap verecek bir alışveriş merkezi olma özelliği taşımaktadır. Yeni nesil bir yaşam merkezi olarak tasarlanan 01 Burda, benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle Adana halkının alışveriş alışkanlıklarında değişim ve dönüşüme öncülük etmektedir. 01 Burda, tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılamakta, yeni nesil alışveriş merkezi anlayışı ile konuklarına farklı bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.