DOLAR 32,3282
EURO 35,0722
ALTIN 2295,316
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Yeni Yılın Melodisi’ Palladium Ataşehir’de yaşanır

    ‘Yeni Yılın Melodisi’ Palladium Ataşehir’de yaşanır
    18.12.2017
    A+
    A-

    JLL Türkiye tarafından yönetilen Şehrin Değişmeyen Modası Palladium Ataşehir, kırmızı rengin hakim olduğu rengarenk dekorasyonu ile göz kamaştırıyor. Yeni yıla özel Fatih Erkoç konser etkinliği, Astroloji’nin gizemli dünyası, dekorlar arasındaki ‘Piyano Terası’ ve hediyelik eşya stantları ile Palladium çok renkli ve eğlenceli. Muhteşem dekorasyonun içinden canlanıp çıkan ‘Kurşun Asker Bandosu’ ‘Yeni Yılın Melodisi’ni şimdiden büyük bir coşkuyla tüm AVM’ye yayıyor

    Şehrin Değişmeyen Modası Palladium Ataşehir‘Yeni Yılın Melodisi’ ile yeni bir yıla merhaba diyor. Kırmızı rengin hakim olduğu muhteşem görünüşteki dekorasyon, AVM içerisine girer girmez insanı alıp sanki başka bir diyara götürüyor. Birbirinden güzel yılbaşı süslemeleri ve dekorasyon arasından çıkıp sizi karşılayan Kurşun Asker Bandosu ile müziğin ritmine kapılıp yürümeye başlanıyor ve büyülü bir dünyanın kapıları aralanıyor.

    Kurşun Asker ve Piyano Terası

    Dekorun içinde yer alan Kurşun Askerler, müzik kutusundaki balerin gibi müzik eşliğinde ve kendi etrafında dönerek hareket ediyorlar. ‘Piyano Terası’ ise görülmeye ve denenmeye değer. Bu terasa çıkarken bastığın her basamakta piyano tuşlarının sesi yükseliyor. Terasta ise dekoru arkaya alarak fotoğraf çekip #PalladiumlaYeniYıla hashtag’i ile paylaşanlar sosyal medya üzerinden sürpriz hediyeler kazanıyorlar.

    Yılbaşına Özel Konserde Fatih Erkoç En Güzel Şarkılarını Söylüyor

    Muhteşem dekoru ile yeni yıl coşkusunu yaşatan Palladium Ataşehir, 29 Aralık Cuma günü saat 19.00‘daki yılbaşına özel konser etkinliğinde ise Türkiye’nin en büyük seslerinden Fatih Erkoç’u ağırlıyor. Fatih Erkoç sevilen şarkılarını tüm AVM ziyaretçileri için söyleyecek. Konser ücretsiz olarak izlenebilecek.

    Astroloji’nin Gizemli Dünyasının Kapıları Aralanıyor

    28-29-30 Aralık tarihlerinde 3 astrolog AVM’de olacak ve ziyaretçiler ile burçlar hakkında sohbetler edilip, Astroloji’nin gizemli dünyasının kapıları aralanacak.

    Astrolog Dinçer Güner ile, 2018’de hangi burcu neler bekliyor? Palladium Ataşehir instagram sayfasına girerek burcunu yazan ilk 20 kişi, ‘Bir Soru Bir Cevap’ hakkını kazanıp cevabı öğreniyor. Astrolog Aygül Aydın, kişiye özel yol haritası çıkarıyor. Palladium Ataşehir instagram sayfasına yeni yıl dileğini yazıp gönderenler, yol haritalarını öğrenecekler. Astrolog Zeynep Turan ise, Palladium Ataşehir instagram sayfasına yeni yıl dileklerini yorum olarak yazan ilk 10 kişinin doğum haritalarını analiz edecek.

    Ayrıca, Küre alanda kurulan Atölye DokuAtolyiaBak OrganizasyonMonemel ve Monjoie adlarında 5 adet tasarımcıya ait stantlarda, birbirinden güzel hediyelik eşyalar sahiplerini bekliyor. 31 Aralık‘a kadar gezip hediye seçilebilir.

    Yeni bir yılın büyük bir coşkuyla karşılandığı Palladium Ataşehir’e gelip bu eğlenceli atmosferi yakalamak çok keyifli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.