DOLAR 32,443
EURO 34,758
ALTIN 2439,405
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenilenen semtin yeni çarşısı Piyalepaşa Çarşı açılıyor

    Yenilenen semtin yeni çarşısı Piyalepaşa Çarşı açılıyor

    Polat güvencesi ile şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul,  Piyalepaşa Çarşı ile Beyoğlu’nun yüzyıllara uzanan sosyal yaşam kültürünü bir kez daha canlandırıyor. 

    Seçkin markaların yanı sıra, her damak tadına uygun restoranlar ve sanat galerilerinin de yer aldığı Piyalepaşa Çarşı, yeni mağazalarıyla alışveriş kültürünü semt ortamında açıkhavaya taşıyor.

    Türkiyede ve dünyada gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyunculardan olan Polat’ın 65 yılı aşkın tecrübesi ile hayata geçirdiği konut, rezidans, ofis, alışveriş ve yaşam merkezi Piyalepaşa İstanbul, Piyalepaşa Çarşı konsepti ile şehre yeni bir soluk getiriyor.

    İçerisindeki konut, ofis, çarşı, otel, sanat galerileri ve gastronomi alanlarıyla bütünlüklü bir yaşam merkezi olan Piyalepaşa İstanbul’un kalbinin Piyalepaşa Çarşı’da atacağını ifade eden Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Piyalepaşa İstanbul, bizim en kıymetli projelerimizden bir tanesi. Bu projeyi oluştururken bölgenin tarihi 100 yılı aşan kültürel kodlarına saygılı, semt hayatı ile uyumlu ve bölgeye değer katacak bir yaşam alanı kazandırmak arzusundaydık. Bugün Piyalepaşa İstanbul; konut, ofis, Piyalepaşa Çarşı, paylaşımlı ofis Han Piyalepaşa’sı, sanat galerileri ve zengin gastronomi kültürü ile ideal karma bir yaşam merkezi haline geldi” dedi.  Piyalepaşa İstanbul Projesi’nin ikinci etabı olan Piyalepaşa İstanbul Premium’un çarşısının da Piyalepaşa Çarşı’ya eklendiğinde ortaya toplam uzunluğu 1 km’yi aşan bir alışveriş sokağı çıkacağını söyleyen Kaan Yücel; “İlk fazdaki toplam kiralanabilir alanımız olan 22.500m2 nin şimdiden  %85 i doldu. Piyalepaşa Çarşı’da bugün içlerinde 8 modern sanat galerisi ve 2500m2 lik Han Piyalepaşa’nın da bulunduğu tam 62 ticari ünite yerini aldı. İkinci fazda Piyalepaşa Çarşı’ya 14.500m2 lik bir ticari alan daha ilave olarak gelecek. İkinci fazda yine mağazalar, restaurantlar , çocuk oyun alanları bulunurken, buna ek olarak Residence Inn By Marriott ve Courtyard by Marriott konseptli otellerimiz,  sinema kompleksi ve İstanbul gösteri dünyasına büyük bir zenginlik getirecek çok amaçlı sanat merkezimiz de bulunacak.’’ dedi.

    Hedef Yılda 7.5 Milyon Ziyaretçi!

     Mimarisi ve konsepti tarihi Nişantaşı ve Beyoğlu sokaklarından ilham alınarak yaratılan, 550 metre uzunluğunda, 17 metre genişliğindeki 2 katlı Piyalepaşa Çarşı’da seçkin mağazaların yanı sıra farklı damaklara hitap eden zengin gastronomi noktaları ile seçkin kafeler ve sanat galeri de bPulunuyor.  Yüksek tavanlı ve geniş vitrinli mağazalarıyla açık havada alışveriş deneyimi sunan Piyalepaşa Çarşı’da, ikinci fazla birlikte  giyim, kozmetik, elektronik, ev&yaşam gibi sektörlerden 120 seçkin markanın mağazaları bulunacak. Yıllık ziyaretçi beklentimiz 7.5 milyon kişi.

    Piyalepaşa Çarşı’da yer alan Sanat Meydanı, sanatın öncü platformlarına ev sahipliği yaparken, Piyalepaşa İstanbul’un simgesi olan Saat Kulesi de Türkiyenin en geniş koleksiyonuna sahip İstanbul Sihir Müzesi olarak her hafta yüzlerce sihir meraklısına ev sahipliği yapıyor. 4 katlı kapalı 4000 araçlık otopark imkanın yanı sıra  kısa süreli park, taksi ve vale imkânları da bulunan Piyalepaşa Çarşı ziyaretçileri arabalarını rahatlıkla park edip, dolaşabiliyorlar.

    Merkezi lokasyonuyla da dikkat çeken Piyalepaşa Çarşı, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine birkaç dakika mesafede yer alırken, D-100 Karayolu ve Çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kağıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere çok yakın bir konumda.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.