DOLAR 32,573
EURO 35,0262
ALTIN 2435,61
BIST 9770,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yenilikçi ürünler sergilendi

    Yenilikçi ürünler sergilendi
    13.11.2019
    A+
    A-

    Uzun yıllardır Avrupa’daki başarısı ile tanınmış ve uluslararası bir marka haline gelen ARCHITECT@WORK, İstanbul’da kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 4.kez düzenlenen fuarda “FUTURE PROOF” teması işlendi. Bu tema üzerinden gerçekleştirilecek seminerlerde birçok ünlü mimar kendi deneyimlerini ziyaretçilerle paylaştı. Temaya bağlı hazırlanan malzeme sergisi, fotoğraf sergisi ve sanat galerileri de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Baumit’te inovatif ürünleri ile yer aldı. Baumit, geliştirdiği yenilikçi ürünlere yenilerini ekleyerek, bu yılki etkinlik teması “FUTURE PROOF” altında, geleceğe yönelik fikirlerini sektör ile paylaştı.
    Baumit, inovasyon odaklı konsepti ile Türkiye’deki mimar, iç mimar, tasarımcı ve yapı uzmanları için düzenlenen Architect@Work fuarına fonskiyon ve estetiği bir araya getiren inovatif ürünü CreativTop ile katıldı. Yapı tasarımını, işlevsel ve özgün bir cephe tasarımı ile birleştirmek, mimari projelendirme süreci için büyük önem taşıyor. Doğru yapı malzemelerini, uygulama tekniklerini, dokuları ve renkleri seçmek binanın uzun ömürlü olmasını ve karakterinin vurgulanmasını sağlıyor.

    Yaratıcı tasarımlar

    Baumit CreativTop hazır dekoratif kaplamalar mimarlara cephelerde sonsuz tasarım özgürlüğü sağlar. Yeni yapılarda veya renovasyon projelerinde kolay ve hızlı uygulamalar elde edilmesine olanak tanır. Sektörde uzun yıllara dayanan tecrübesi ile Baumit, tasarım sürecinin önemini bilmekte ve en yaratıcı mimari konseptleri gerçekleştirmeye yardımcı olacak yenilikçi ve benzersiz ürünler sunmakta, CrativTop, kullanıma hazır olarak 6 farklı tane boyutunda ve 758 farklı renkte üretilebilir. Yaratıcı tasarımlar ile isteğe göre şekillendirilebilen ürün ile cephelerde sınırsız doku elde etmek mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.