DOLAR 32,3822
EURO 34,7117
ALTIN 2394,436
BIST 10107,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yepyeni LAV Tasty kavanozları ile mutfakta kış hazırlıkları başlasın

    Yepyeni LAV Tasty kavanozları ile mutfakta kış hazırlıkları başlasın
    05.09.2017
    A+
    A-

    Sofra camının yenilikçi markası LAV, yazın sona ermesiyle mutfaklarda saklama çözümleri için sıkça kullanılan kavanozlara yeni ürünüyle doğallık ve tasarım katıyor: LAV Tasty Kavanozları!Şık görüntüsü ve tasarımının yanı sıra sızdırmaz kapağı ve pratik kullanımıyla da fark yaratan Tasty Kavanozları, iki farklı boy seçeneğiyle de mutfaklara hayat katıyor.

    Eylül ayı; yaz meyveleriyle sağlıklı ev reçelleri yapma, salça hazırlama, ıhlamur gibi bitki ve baharatları ilk günkü gibi taze ve lezzetini kaybetmeden saklama zamanı! LAV cama kattığı yenilikçi yorumlarına bir yenisini daha ekliyor ve yeni Tasty Kavanozlarını kullanıcıların beğenisine sunuyor. Mutfaklarda saklama ve koruma işlemlerinin en sağlıklı ve vazgeçilmez yardımcısı cam kavanoz, LAV’ın modern yorumuyla sadece mutfaklara değil tüm eve doğallık ve tarz katıyor.İki farklı boy alternatifi, sızdırmaz kapağı, pratik kullanımı ve renkli kapağıyla LAV Tasty Kavanozları, Eylül ayının gelmesiyle evlerine yeni bir stil kazandırmak isteyenlere de ilham veriyor. Farklı konseptler için de kullanım zenginliği sunan Tasty Kavanozları www. lav. com. tr adresinden ve LAV satış noktalarından satın alınabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.