DOLAR 32,3823
EURO 34,6399
ALTIN 2388,618
BIST 10059,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yeri ve zamanı diyenler İstanbul Cevahir’de buluşuyor

    Yeri ve zamanı diyenler İstanbul Cevahir’de buluşuyor
    24.05.2021
    A+
    A-

    İstanbul’un en çok tercih edilen alışveriş ve eğlence merkezi İstanbul Cevahir, yaşanan kısıtlamaların ardından kapılarını tüm konuklarına açıyor. Uzun zamandır evlerinde vakit geçiren ziyaretçilerine “Yeri ve Zamanı” sloganıyla seslenen İstanbul Cevahir, aldığı tedbirlerle güvenli ve keyifli bir alışveriş imkânı sunuyor.

    Unutulan alışkanlıklar İstanbul Cevahir ile hatırlanacak

    İstanbul’un merkezi konumunda hoşça vakit geçirmek isteyenlerin uğrak noktası olan İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, kademeli normalleşme sürecinde eski alışkanlıkları yeniden hatırlatmayı amaçlıyor. Yayınladığı tanıtım filminde “Pijamalar üstümde çıkacak mı?”, “Giymediğim ceketler olacak mı?” ve “Dışarı çıkarken ne giyiyorduk?” sorularını soran İstanbul Cevahir, ev konforunun getirdiği rahat ve standart giyim tarzına alışan herkesi yeni sezonun birbirinden şık kombinlerini denemeye çağırıyor.

    İstanbul Cevahir tüm sorulara cevap olacak

    İstanbul Cevahir,  yeni dönemde herkesin aklına gelen “Arkadaşlarla buluşulacak mı?”, “Buluşsak da sarılacak mıyız?”, “Tatilde ne yapacağım?”, “Hediye ne alacağım?”, “Ne yesem?, “Nereye gitsem?” gibi sorulara da cevap oluyor. Aradığın cevapları bulmanın “Yeri ve Zamanı” diyerek konuklarını davet eden İstanbul Cevahir, her yaştan ve her ilgi alanından ziyaretçilerine ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.

    Kendini bulmanın “Yeri ve Zamanı”

    Yeri ve Zamanı sloganıyla konuklarına her platformdan seslenen İstanbul Cevahir, yalnızca alışveriş için değil “kendini bulmak” için de harekete geçiriyor. Dijital yayınlarda, outdoorda ve radyolarda gerçekleştirdiği çalışmalar ile görünürlüğünü en üst seviyede tutan AVM, sorduğu sorulara çözüm olurken eğlenceli vakit geçirme imkanı sağlıyor.

    6 kata yayılan 300’den fazla markası ve 2500 araç kapasiteli kapalı otoparkıyla ziyaretçilerine kusursuz bir alışveriş deneyimi sunan İstanbul Cevahir, eski günlerini özleyen misafirlerini bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.