DOLAR 32,5185
EURO 34,5604
ALTIN 2491,717
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yerli Canavar için geri sayım başladı!

    Yerli Canavar için geri sayım başladı!
    20.02.2019
    A+
    A-

    16 Mart’ta Londra’da 3.sü gerçekleşecek olan Dünyanın en büyük dövüş organizasyonu UFC maçında ülkemizi temsil eden yerli gururumuz Gökhan Saki Saparbek Safarov ile karşılaşacak!

    Gökhan Saki,Monster Energy sporcusu gururumuz “Yerli Canavar” Gökhan Saki 8 Ekim 1983, Schiedam,Hollanda doğumlu ve Rotterdam’da yaşıyor.Ülkemiz bayrağını uluslararası dövüş arenalarında gururla taşıyan Saki’nin Babası Kars’ın Selim ilçesine bağlı Gelinalan köyünden , Türkiye ve Hollanda vatandaşı.

    Dünya Kick Boks Şampiyonu olarak elde ettiği büyük başarılarla koltuklarımızı kabartan Gökhan Saki, Hollanda da Golden Glory Gym takımında yıldızı parladı. 2 kez Hollanda ve Avrupa Muay Thai şampiyonluğu bulunan Saki’nin 2008 de üzenlenen K-1 Dünya GP 2008 şampiyonluğu var. Aynı zamanda 2010 K-1 Grand Prix şampiyonasında Ülkemizi temsil etmiş ve muhteşem performansıyla izleyicilerin takdirini kazanmıştır.

    Gökhan Saki, yaptığı toplam 100 maçtan 59’u nakavt olmak üzere 83 tanesini kazanarak, 1 beraberlik ve 16 yenilgi yaşadı.Karma Dövüş Sanatları’nın (MMA) en büyük organizasyonu olan Ultimate Champion Ships (UFC) ile 2017’de yaptığı kontratla UFC’ye geçti.

    Eylül 2017’de UFC’de ilk maçında Brezilyalı rakibi Luis Henrique de Silva’yı ilk raundda nakavt ederek turnuvaya büyük bir giriş yaptı ve ülkemizde de büyük heyecan yarattı.

    Orta siklette mücadele etmesine rağmen ağır siklet dövüşçülerine karşı kazandığı zaferlerle adını dünyanın gelmiş geçmiş en iyi dövüşçüleri arasında yazdırdı.

    Yerli Canavar Mart’ta Londra’yı da sallayacak! 16 Mart Cumartesi günü kafeste Saparbek Safarov ile Londra O2 Arena’da 3. UFC ‘da karşılaşacak .

    Monster Energy sporcusu Yerli Canavar, zamanının tamamını yoğun antrenman programıyla bu dev karşılaşmaya hazırlanarak geçiriyor.

    Gökhan’ın UFC’de 1 galibiyet 2 yenilgisi,Safarov’un ise 2 yenilgisi var. Dünya’nın merakla beklediği karşılaşma için 16

    Mart’ta kalplerimiz O2 Arena kafesinde Gökhan için atacak! Dünyada Hollanda başta olmak üzere bir çok ülke Gökhan Saki’nin kendi ülkeleri adına ringlere çıkması için girişimlerde bulunmuş, fakat Saki Türkiye dışında bir ülkenin bayrağını taşıma teklifini reddetmiştir.

    Yerli Canavarın Başarıları:

    2014 Glory World Series Dünya1.si

    2013 Glory World Series Dünya 1.si

    2012 Glory World Series Dünya 3.sü

    2011 Glory World Series Dünya Şampiyonu

    2010 K-1 World Gp Dünya 3.sü

    2008 K-1 World Gp Dünya 3.sü

    2008 K-1 World GP 2008 Hawaii Şampiyonu

    2008 WFCA Super Ağır siklet Dünya Şampiyonu

    2006 K-1 World GP 2006 Amsterdam finalisti

    Yerli gururumuz Gökhan Saki’yi desteklemek, UFC karşılaşması öncesi hazırlıklarından haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için Monster Energy ve sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.