DOLAR 32,5993
EURO 34,8797
ALTIN 2497,583
BIST 9623,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yerli Market Haftası’na ‘Destek’ Teksüt’ten

    Yerli Market Haftası’na ‘Destek’ Teksüt’ten
    09.12.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt, 10-11 Aralık 2019 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center’da düzenlenen Yerli Market Haftası’na yine Destek Sponsoru olarak katılıyor.

    İstanbul Perakendeciler Derneği (PERDER) ve Pin Group tarafından 5’incisi düzenlenen Yerli Market Haftası; üretici, tedarikçi ve İstanbul PERDER üyesi yerel perakende zincirlerini buluşturuyor. Teksüt, 4’üncü kez Yerli Market Haftası etkinliğinde yerini alıyor. Sektör profesyonelleri ve ziyaretçilere ürünlerine ve üretimine ilişkin bilgi paylaşımında bulunacak olan Teksüt, 8 kategoride yer alan 40’ı aşkın ürününü standında sergileyecek.

    Verimli ve etkin bir buluşma platformu

    Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “Yüzde 100 yerli bir kuruluş olarak yerel marketleri, işimizde çok önemli bir paydaş olarak görüyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Keleş, “Yerli Market Haftası etkinliği, biz üreticileri İstanbul’daki perakendeci paydaşlarımızla bir araya getiren verimli ve etkin bir platform sağlıyor. Tam da bu nedenle Teksüt olarak bu yıl da Yerli Maket Haftası’ndaki yerimizi alıyoruz” dedi.

    Geniş ürün yelpazesine sahip

    Türkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşları arasında yer alan Teksüt, UHT sütten beyaz peynire, kaşar peynirinden tereyağına, krem peynirden labneye, yöresel peynirlerden yoğurt ve ayrana dek uzanan çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 2019’da ürün gamına meyve aromalı sütü de ekleyen Teksüt, süt endüstrisinde uygulanan en yeni teknolojilerle dünya standartlarına uygun güvenilir, hijyenik ve sağlıklı şekilde üretim gerçekleştiriyor. Teksüt, ürünlerini 22 ülkeye de ihraç ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.