DOLAR 32,4587
EURO 34,7609
ALTIN 2478,443
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yerli ve milli teknoloji şirketinden geleceği belirleyen çözümler

    Yerli ve milli teknoloji şirketinden geleceği belirleyen çözümler
    14.01.2023
    A+
    A-

    Çeyrek asrı aşan tecrübesiyle üstün hizmet sunan teknoloji ve mühendislik şirketi Infinidium Technologies, başta akıllı şehirler, dijital fabrikalar ve savunma sanayii olmak üzere birçok farklı sektöre uyum sağlayabilen 360 derece çözümleri ile her geçen gün büyümeye devam ediyor. Yarını referans alan yaklaşımları kendisine rehber kabul ederek yenilikçi bir rota çizen şirket, terzi usulü çözümler sunarak firmaları bugünden geleceğe hazırlıyor. İstanbul’daki üretim merkezinde geliştirdiği ileri teknoloji ürünleriyle kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Infinidium Technologies, Türkiye’de olduğu kadar dünyada da birçok firmaya çözüm ortaklığı yapıyor.

    Kentsel hareketliliğin sürdürülebilir bir gelecek için bugünden değişmesi gerektiğine inanan Infinidium Technologies, karakutu sektöründe başlayan serüvenine; güvenlik, haberleşme, ulaşım, çevre, atık yönetimi, toplu ulaşım teknolojileri gibi akıllı şehir konseptinin birçok alt bileşenini de ekleyerek yoluna devam ediyor. Son dönemlerde Türkiye’nin savunma sanayii sektöründe de öne çıkan şirket; yenilikçi, sürdürülebilir, teknoloji ve dijitalleşme odaklı bir yaklaşımla rekor seviyede büyüme gösteriyor. Yerli ve milli sermaye ile kurulan Infinidium Technologies, yurt dışındaki ofisleriyle de bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün global temsilcisi olma hedefine emin adımlarla yürüyor.

    800 kişilik dev ekibiyle teknoloji ve mühendislik çözümleri geliştiriyor

    Baştan uca ileri düzey mühendislik çalışmaları gerçekleştiren öncü ve etkin bir teknoloji şirketi olduklarını belirten Infinidium Technologies CEO’su Berk Ündeğer; “1994 yılında tamamen yerli ve milli sermaye ile kurulduğumuz günden bu yana ticaret dünyasının ve kentlerin değişken dinamiğini doğru tespit ederek ihtiyaca uygun, sürdürülebilir, dinamik ve geleceği belirleyen ürünler geliştiriyoruz. Infinidium Grup çatısı altında yer alan 800 kişilik ekibimiz ile özgün donanım ve yazılım üretimi gerçekleştiriyor, projelere imza atıyoruz. Teknolojik buluş ve patentlere sahip bir teknoloji şirketi olarak Türkiye’ye katma değerli ürünler kazandırıyoruz. 25 yılı aşkın süredir gelişen mühendis ekibimiz ile sürdürülebilir bir gelecek için ulusal ve uluslararası firmalara çözüm ortaklığı yapıyoruz. Şu anda Dubai ve Romanya’da bulunan ofislerimizde de çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. 2023 yılında da yeni bölgelerde ofisler açmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

    Savunmadan toplu ulaşıma kadar uzanan geniş bir hizmet ağı sunuyor

    Güvenlik, haberleşme, taşımacılık, çevre, toplu ulaşım teknolojileri başta olmak üzere birçok alanda ürün ve proje geliştirdiklerini söyleyen Ündeğer; “Endüstriyel bilgisayar, elektronik kart, karakutu, enerji sayaçları tasarlayıp üretiyoruz. Ayrıca ERP yazılımları, Head End sistemleri, dev yönetim yazılımları gibi projeleri aynı anda yönetiyoruz. Yurt içi ve yurt dışında alanında öncü müşterilerimize SLA, outsource yazılım hizmeti, ürün tasarımı ve zayıf akım projeleri gibi hizmetler de veriyoruz. Uçtan uca mühendislik projeleri, özel yönetim ve endüstri çözümleri ile farklı sektörler için yeni stratejiler, yönetim kabiliyetleri ve istatistiksel veriler ortaya çıkarırken aynı zamanda Karakutu Telemetri (Olay Kaydedici), Güvenli Sürüş Sistemi, Endüstriyel Bilgisayar, Görüntü İşleme Teknolojileri, Akıllı Kameralar, Mobil UPS, Ses Sistemleri, Yolcu-Şoför Bilgilendirme Sistemleri, İnteraktif Görüntü İşleme, Bilgi/Eğlence Donanımları ve Yazılımları gibi pek çok ürünle anahtar teslim projeler gerçekleştiriyoruz” diye belirtti.

    Ar-Ge çalışmalarıyla sektöre öncülük edecek patentli teknolojiler geliştiriyor

    Şirket olarak Ar-Ge’ye verdikleri öneme dikkat çeken Berk Ündeğer, şunları söyledi: “Yenilikçi proje fikirlerimizi yüksek nitelikli ürünlere dönüştürebilmek için ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel ve teknolojik iş birliklerine önem veriyoruz. Ar-Ge çalışmalarımız arasında; üniversiteler ve bilim kuruluşlarında düzenlenen çalıştay, seminer, bilgi günleri gibi çeşitli aktivitelere katılım sağlamak, şirketimizi ve projelerimizi tanıtmak, Ar-Ge alanında görev alan çalışanlarımızın lisansüstü ve/veya sektörel eğitimlerini ve araştırma performanslarını destekleyecek teşvik mekanizmasının sürekliliğini sağlamak yer alıyor.”

    Dijital teknolojiler ile şirketleri geleceğe hazırlıyor

    Infinidium Technologies olarak tesis yönetimi ve yönetici tarafında ayrı ayrı dijital dönüşüm faaliyetleri yürüttüklerine değinen Ündeğer; “Bu kapsamda fabrika, üretim, depo, lojistik ve bakım onarım sistemlerinin işletildiği büyük tesislerde, endüstri 4.0 standartları çerçevesinde, IoT tabanlı donanım ve/veya yazılımlarla dijital dönüşüm kapsamında çözümler üretiyor ve verinin uçtan uca yönetilmesine yardımcı oluyoruz. Kestirimci bakım, yapay zekâ destekli karar vericiler, dijital ikiz ve benzeri teknolojileri kurumlara uyarlayarak müşterilerimize yeni bakış açıları ve tasarruf imkânları sağlıyoruz. Sunduğumuz çözümler firmaların; dijital görünürlüğünü sağlamasına, müşterileri ile iletişim ve analiz kanalını oluşturmasına, maliyet tasarrufu ve verimliliği artırmasına, yöneticinin kurum içi süreçlere hakimiyetini sağlamasına ve yapay zekâ teknolojileri ile ileriye dönük öngörülebilir sonuçlar üretmesine yardımcı oluyor” dedi.

    Infinidium Technologies Hakkında

    Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan Infinidium Technologies, 1994 yılından bu yana ticaret dünyasının ve kentlerin değişken dinamiğini doğru tespit ederek ihtiyaca uygun, sürdürülebilir, dinamik ve geleceği belirleyen ürünler geliştiriyor. Grup çatısı altında yer alan 800 kişilik ekibi ile özgün donanım ve yazılım üretimi gerçekleştiren, teknolojik buluş ve patentlere sahip, Türkiye’ye katma değerli ürünler kazandıran bir mühendislik firması olarak öne çıkıyor. Şirket, 25 yılı aşkın süredir gelişen mühendis ekibi ile IoT, sürdürülebilir gelecek için güvenlik, haberleşme, taşımacılık, çevre, toplu ulaşım teknolojileri başta olmak üzere birçok alanda ürün ve proje geliştiriyor. Ayrıca uçtan uca mühendislik projeleri, özel yönetim ve endüstri çözümleri ile sektörlere yeni stratejiler, yönetim kabiliyetleri ve istatistiksel veriler sunan Karakutu Telemetri (Olay Kaydedici), Güvenli Sürüş Sistemi, Endüstriyel Bilgisayar, Görüntü İşleme Teknolojileri, Akıllı Kameralar, Mobil UPS, Ses Sistemleri, Yolcu- Sürücü Bilgilendirme Sistemleri, İnteraktif Görüntü İşleme, Bilgi/Eğlence donanımları ve yazılımları gibi pek çok ürünü ile anahtar teslim projeler gerçekleştiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.