DOLAR 32,38
EURO 34,7751
ALTIN 2396,069
BIST 10232,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıl boyu özel hissettirecek Anneler Günü hediyesi

    Yıl boyu özel hissettirecek  Anneler Günü hediyesi
    04.05.2020
    A+
    A-

    Mekanlara prestij katan ve modern çizgisiyle dikkat çeken L’unica, çok değerli annelerimiz için günün yorgunluğunu ve stresini çıkaracakları keyifli hediye alternatifleri sunuyor. Yeni Flora ve Banyan sallanan koltuklar ile annelere sadece bir gün değil her gün kendini özel hissettirecek olan L’unica, annelerin kitap okuma, film izleme, kahve içme gibi keyif dolu anlarına konforuyla eşlik ediyor.  

     Tasarımlarını kalite, dayanıklılık, konfor ve estetikle buluşturan L’unica, 2020 ilkbahar – yaz sezonunda portfoyüne eklediği yeni Flora ve Banyan sallanan koltuk ile hayatımızın en değerli varlıkları olan annelerimiz için Anneler Günü kapsamında keyifli hediye alternatifleri sunuyor. Kaç yaşında olursak olalım her zaman bizlerin iyi olması için uğraşan baş tacı annelerimize sallanan koltuklarıyla evin en özel ve en konforlu alanını oluşturan L’unica, kitap okuma, film izleme, kahve içme gibi anların keyfini ikiye katlıyor.

    Hafif ve kolay taşınabilir olma özellikleriyle öne çıkan Flora ve Banyan sallanan koltuklar aynı zamanda alüminyum gövdesi, örgü detayları ve sıcak renkleriyle bulunduğu mekanlara sıradaşı bir şıklık katıyor. Benzersiz tasarımları ve konforuyla öne çıkan Flora ve Banyan sallanan koltuklara, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.