DOLAR 32,5983
EURO 34,7907
ALTIN 2497,669
BIST 9444,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı için en özel hediye seçenekleri Boyner Evde’de

    13.12.2018
    A+
    A-

    Ev tekstilinden banyo ve mutfağa, dekorasyon ürünlerinden elektrikli ev aletlerine kadar zengin seçkisiyle yaşam alanlarını güzelleştiren Boyner Evde, yeni yıl coşkusuyla dolu bir yılbaşı koleksiyonu sunuyor. Rengârenk tasarımlarıyla yeni yıl ruhunu en keyifli şekilde yansıtan dekoratif objeler, sofra takımları, kokulu mumlar ve ev tekstili ürünleri Boyner Evde’nin yılbaşı koleksiyonunda öne çıkan seçenekler arasında yer alıyor.

    Yılbaşı ruhunu yansıtan kupalar ve kar küreleri

    Boyner Evde’nin yılbaşı hediye koleksiyonunda her zevke ve bütçeye hitap eden seçenekler var. Çam ağacı, geyik, yıldız gibi sembolik yılbaşı temalarıyla tasarlanan birbirinden güzel kupaları kendiniz için alabilir veya sevdiklerinize eğlenceli birer hediye alternatifi olarak düşünebilirsiniz. Ayrıca yılbaşı alışverişinin olmazsa olmazı kar küreleri yine kardan adam, Noel Baba gibi tasarımlarıyla yeni yıla girerken evinize renk katmak için sizleri bekliyor. Boyner Evde koleksiyonunda yıldız desenli tabaklar, Türk kahvesi setleri, çerçeveler, mumluklar ve mumlar da yer alıyor.

    Yeni yıla girerken eksiklerinizi tamamlayın

    Yeni bir yılı karşılarken bazı eksiklerinizi gidermek ve ihtiyaç duyduğunuz ürünleri almak için de Boyner Evde’nin koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Blender’dan saç maşasına, tıraş makinesinden taşınabilir şarj cihazına kadar farklı ürünler Boyner’de sizleri bekliyor. Ayrıca Boyner Evde’nin çay makinesi, filtre kahve makinesi veya Türk kahvesi makinesi seçenekleri, hem fonksiyonel özellikleri hem de mutfaklara şıklık katan tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.