DOLAR 32,5193
EURO 34,6124
ALTIN 2489,334
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı için yaratıcı iki ruh birleşti

    Yılbaşı için yaratıcı iki ruh birleşti
    06.11.2018
    A+
    A-

    L’Occitane & Castelbajac iş birliği ile bu yılbaşı L’Occitane’ın değerlerine yaratıcı bir bakış açısı getiriyor. Pop- Art dünyasının yıldızı Castelbajac Paris ve doğal toprakların yansıması L’Occitane, yılbaşı koleksiyonu için buluştu.

    Her iki markanın olmazsa olmaz değerleri olan “Optimist, hayalperest ve doğa aşığı” olma hali, L’Occitane’ın yeni yılbaşı koleksiyonuna Castelbajac Paris’in sanatsal güzelliğini taşıdı. Tüm koleksiyonda farklı renk tonları ve ilham çizgileri kullanarak kusursuz motiflerle koleksiyonu süslediler.

    Castelbajac Paris tarafından yorumlanan yılbaşı koleksiyonu; “Benim Gezegenim, Benim Hayalim, Benim Vaatlerim, Benim Provence’ım” sözleri ile L’Occitane’ın değerlerini kelimelere döküyor adeta bir yaratıcılık patlaması yaşatmaya hazırlanıyor!

    Her bir ürün birkaç taahhüdü içinde barındırırken bir hediyeden daha fazlasını vadediyor.

    Biyoçeşitliliği anlatan hediye kutuları

    Kendini topraklarındaki biyoçeşitliliği, korumaya ve tanıtmaya adamış bir marka olan L’Occitane vitrinlerine taşınan yılbaşı koleksiyonlarında, Corsika ve Burkina Faso’da yaptığı organik üretimler için yaptığı adil ticaret anlaşmalarını da Shea hediye kutularına yansıtıyor.

    Shea serisini yeniden keşfedin…

    Klasik Shea Butter Limited Edition

    CASTELBAJAC Paris’in tasarımıyla Shea Butter, sizi Ay’a uçurmak için üzerinde takım yıldızları taşıyor ve heyacan verici bir mavi renk giyiyor..

    Shea Butter – Rose Limited Edition

    Yılbaşı Özel Shea Rose dudak balmı ve el kremleri ise Castelbajac kırmızısı giyiyor; güllerin dikkat çekici kırmızısını..

    Shea Butter – Delightful Tea Limited Edition

    Lezzetli kokulu Shea Delightful Tea serisi, el kremi, Vicut Kremi ve Banyo köpüğü içeriyor. Tasarım evinin gözlere ve duyularahitap eden birparlak ve güneşlisarı tonlarına hakim..

    BADEM SERİSİNİ YENİDEN KEŞFEDİN

    Almond Limited Edition

    Badem serisi yeniden tasarlandı, hemen hemen her biri göz alıcı takım yıldızlarıyla Castelbajac tarafından yeniden tasarlandı..

    HEPSİ BİR SABUN HAKKINDA .. GÖRME ÜZERİNE..

    İkonikleşmiş L’Occitane sabunları da Yılbaşı sezonu için yeniden tasarlandılar.. Sınırlı sayıda üretilmiş sabunlar altın rengine büründüler..

    Tüm dünyada UNICEF İçin fon toplamaya yardım edenSolidarity Soap, devam eden, anlamlı bir konuyu ifade ediyor; Engellenebilir Körlükle Mücadele..

    Dünya çapındaki sürdürdüğü bu proje ile, 1.7 milyon çocuk Vitamin A temin edilme programı ile körlüğü engellemek için destek olundu.

    YILDIZLARLA KAPLANMIŞ İKİ SHEA SABUN..

    Altın renginde tasarlanmış bu sınırlı sayıdaki Shea Butter ikili sabunlar, yılbaşı için hazır..

    L’Occitane X Castelbajac Paris’ten Küçük Hediye Fikirleri

    Yılbaşı döneminin sihrini, yepyeni bir yılın heyacanını herkesin yaşaması için bu sene de L’Occitane severler için L’Occitane X Castelbajac iş birliği ile baştan çıkarıcı ve çok avantajlı hediye kutuları tasarlandı.

    El Kremi & Lip Balm İkilisi..

    L’Occitane’ın efsane ürünlerinden oluşan geniş el kremi ve lip balm yelpazesinden ya daCastelbajac Paris sersisinden dilediğiniz ikiliyle farklı ve eğlenceli Hugs&Kisses hediye setini oluşturmak sizin elinizde..

    Eğlenceli Yılbaşı Kürelerinde CastelbajacParis Dokunuşu..

    Her yıl olduğu gibi bu yılın da en eğlencelisi Yılbaşı kürelerimiz.. Castelbajac Paris dokunuşuyla bu yılbaşı, seyahat boyu ürünlerden oluşan kürelerimiz yıldız formatında da satışa sunuluyor.. Sevdiklerinize hediye alırken bir tane de kendiniz için edinmelisiniz.

    Birbirinden Özel Keşif Çantaları..

    Seyahat boyu ürünlerden oluşan, her zevke uygun, Castelbajac Paris tasarımıyla, keşif çantalarımız bu yıl rengarenk..

    Minik Heyacanlar …

    Küçük heyecan arayanlar için seyahat boyu ürünlerden oluşan minik yılbaşı setlerimizi yanınızdan ayıramayacaksınız.

    Renkli Yılbaşı Bonbonları…

    Bu yıl için farklıbir hediye seçeneğimiz daha var, bonbon tasarımlı mini hediye kutularımız tam da farklı hediye seçenekleriarayanlar için ..

    L’Occitane X Castelbajac Paris Vücut Bakım Setleri

    L’Occitane X Castelbajac Paris iş birliği ile buyılbaşı L’Occitane VücutBakım setleri çok daha keyifli.

    TAKIM YILDIZLARININ ÖZEL TAKVİMİ BU YIL ÇOK DAHA SIRADIŞI…

    En tatlı hayallere açılan 24 farklı minik kapısıyla L’Occitane’ın 2019 için hazırladığı rüya takvimi karşınızda!

    Her bir kapının ardında L’Occitane’dan minik bir sürpriz sizi bekliyor. Parlak, eğlenceli ve benzersiz olan bu takvime karşı koyabilmek imkansız…

    24 KAPI, 24 FARKLI HEYECAN..

    CASTELBAJAC Paris’intasarımı ile L’Occitane’ın bilgi birikimi yılbaşıfestivalinde karşı konulmaz L’Occitane ürünleriyle bir arada ..Fazlasıyla keyifli ve sıradışı.

    Almond serisinin mis kokulu sabunu, Shea Butter el kremi, Cherry Blossom duş jeli ve daha fazlası….

    Her güne farklı bir ürün …

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.