DOLAR 32,342
EURO 34,9445
ALTIN 2388,269
BIST 10202,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılbaşı Pazarı ışıltısı Piyalepaşa Çarşı’da!

    Yılbaşı Pazarı ışıltısı Piyalepaşa Çarşı’da!
    11.12.2023
    A+
    A-

    Polat güvencesiyle hayata geçirilen, Türkiye’nin özel sektör eliyle yapılmış en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul, Yeni Yıl coşkusunu Piyalepaşa Çarşı’da yaşatacak!

    İstanbul’un kalbinde, yeni yılın coşkusunun en görkemli şekilde yaşandığı adres bu sene de Piyalepaşa Çarşı olacak. Beyoğlu’nun tarih dolu atmosferinde, şehrin ışıltısını yansıtan Piyalepaşa İstanbul’da 2024’e en keyifli yeni yıl alışverişleriyle merhaba diyeceğiz.

    İlhamını İstanbul’un tarihî ve ışıltılı semtleri Beyoğlu ile Nişantaşı’ndan alarak kurulan, 550m uzunluğu, 17m genişliği ve 2 katlı yapısıyla alışverişin keyfini yaşatan Piyalepaşa Çarşı, yeni yıla sayılı günler kala,” Yılbaşı Pazarı” neşesini İstanbul’da en görkemli şekliyle sunacak.

    Piyalepaşa Çarşı’da kurulacak “Yılbaşı Pazarı”, çarşının göz alıcı dokusuna yeni yıl heyecanını katacak. 15-16-17 ve 22-23-24 Aralık tarihlerinde 11.00’den akşam 19.00’a kadar ziyaret edilebilecek Piyalepaşa Çarşı “Yılbaşı Pazarı”’nda takı, aksesuar, giyim, yılbaşı süsleri, yılbaşı konseptli hediyelikler gibi birçok hediye alternatifine ulaşabileceksiniz.

    Siz de yeni yıla geri sayım yaparken keyifli bir Yılbaşı Pazarı ziyareti yapmak ve seçkin markalardan hediyelerle sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız, Piyalepaşa Çarşı “Yılbaşı Pazarı” ile sizleri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.