DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıldız Entegre, “Ağacın İzinde Salı Söyleşileri” ile mimar ve tasarımcıları ağırlıyor

    Yıldız Entegre, “Ağacın İzinde Salı Söyleşileri” ile mimar ve tasarımcıları ağırlıyor
    30.04.2020
    A+
    A-

    “Ağacın İzinde” mottosuyla, doğayı tüm faaliyetlerinin merkezine koyan Yıldız Entegre, sosyal medya üzerinden özel bir söyleşi serisine başlıyor. Türkiye’nin önde gelen mimar ve tasarımcılarının konuk olacağı “Ağacın İzinde Salı Söyleşileri”nin birincisi 05 Mayıs 2020 Salı günü saat 17:00’de Yıldız Entegre’nin Instagram sayfasından canlı olarak yayınlanacak. İlk söyleşinin konuğu Türk tasarım dünyasının en köklü oluşumlarından biri olan Derin Design’ın ikinci kuşak yöneticisi Derin Sarıyer olacak.

    Dünyada ve Türkiye’de etkisini devam ettiren koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla birlikte sosyal medya, yeni nesil etkinlik ve buluşmaların da yeni merkezi oldu. Mimarlık ve tasarım dünyasına yön veren etkinlikler de bu dönemde sosyal medyada kayarken, orman ürünleri sektörünün yenilikçi firmalarından Yıldız Entegre de hayata geçirmeye hazırlandığı yeni nesil söyleşi serisiyle bu akıma öncülük ediyor.

    İLK BÖLÜMÜN KONUĞU DERİN SARIYER

    Türkiye’nin önde gelen mimar ve tasarımcılarının konuk olacağı “Ağacın İzinde Salı Söyleşileri”nin birincisi 5 Mayıs 2020 Salı günü, saat 17:00 – 17:30 arasında Yıldız Entegre’nin Instagram sayfasından canlı olarak yayınlanacak. İlk söyleşinin konuğu Türk tasarım dünyasının en köklü oluşumlarından biri olan Derin Design’ın ikinci kuşak yöneticisi Derin Sarıyer olacak. Tasarım dünyasının önde gelen isimlerinden Benan Kapucu’nun moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşilerde, her buluşmaya özel olarak belirlenecek bir tema üzerinden tasarımın bugünü ve yarını masaya yatırılacak.

    TASARIM, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE DÖNÜŞÜM KONUŞULACAK

    Derin Sarıyer’in konukluğunda gerçekleşecek söyleşinin teması ise “Düşünce Ağacı Üzerine Konuşmalar” olarak belirlendi. Dünyaca ünlü düşünür ve yazar Friedrich Nietzsche’nin denemelerinde geçen ‘düşünce ağacı’ kavramından hareketle ortaya konulan bu tema kapsamında tasarım, sürdürülebilirlik ve dönüşüm gibi kavramlarının hayatımızdaki rolü ve önemi tartışılacak.

     

    Program Detayları:

    Tarih:05 Mayıs 2020 Salı

    Saat: 17:00 – 17:30

    Yer: Yıldız Entegre Instagram Hesabı (@yildizentegre)

    Konuk: Derin Sarıyer

    Moderatör: Benan Kapucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.