DOLAR 32,4768
EURO 34,947
ALTIN 2435,899
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıldız Entegre Türkiye’nin önde gelen mimarlarıyla buluşuyor

    Yıldız Entegre Türkiye’nin önde gelen mimarlarıyla buluşuyor
    28.11.2019
    A+
    A-

    Orman ürünleri sektörünün global oyuncusu Yıldız Entegre, Türkiye’nin önde gelen mimarlık ofislerinden Oğuz Bayazıt ile bir araya geldi. Yıldız Entegre sektör ile ilgili deneyimlerini paylaşmasının yanında ürün gamındaki yenilikleri tanıtarak Oğuz Bayazıt mimar ve proje ekibine önemli bilgiler aktardı.

    Yenilikçi ve inovatif tasarımlarıyla orman ürünleri alanında Türkiye’nin lider üreticisi unvanının sahibi Yıldız Entegre, düzenli olarak gerçekleştirdiği mimarlık ofisi ziyaretlerine devam ediyor. Sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek yenilikçi çalışmalara imza atan Yıldız Entegre, bu vizyondan hareketle Türkiye’de pek çok başarılı projeye imza atan Oğuz Bayazıt Mimarlık Ofisi ile bir buluşma gerçekleştirdi.

    Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin’in şirketin ürün gamını ve yeniliklerini tanıttığı buluşmada, Yıldız Entegre Üretim Müdürü Murat İnceoğlu ise ürünlerin teknik detayları üzerine soruları yanıtladı. Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden buluşmada, proje tasarımı, proje uygulaması, yapı fiziği ve süreç yönetimine ilişkin önemli detaylar konuşuldu.

    Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Türkiye’nin öncü sanayi kuruluşu olarak tasarıma önem veriyoruz. Teknoloji ve tasarımı birbirini besleyen unsurlar olarak görüyoruz. Özellikle ürün portföyümüzü zenginleştirirken, yenilikçi yaklaşımları da tasarım desteğiyle geliştiriyoruz. Bu nedenle orman ürünleri ve mimarlığın ortak paydalarının yanı sıra sektörün gelişimi için atılması gereken adımları konuştuğumuz bu buluşmalar, bizim için çok önemli. Önümüzdeki dönemde Türkiye’nin farklı mimarlık ofisleri ile buluşmaya devam edeceğiz’’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.