DOLAR 32,2725
EURO 34,9783
ALTIN 2458,105
BIST 10165,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıldız Entegre ürünleri ilk günden bu yana antibakteriyel

    Yıldız Entegre ürünleri ilk günden bu yana antibakteriyel
    28.06.2021
    A+
    A-

    Yıldız Entegre, koronavirüs salgını ile evlere kapandığımız ve doğadan uzak kaldığımız bu dönemde yaşam alanlarına ağacın sıcak dokusunu yansıtıyor. Sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları için üretim yapan şirketin tüm ürünleri, üretimin başladığı ilk günden bu yana insan sağlığını önceliklendiriyor.

    Covid-19 pandemisi nedeniyle hayatın her alanında hijyen önem kazandı. Salgın nedeniyle değişen tasarım yaklaşımları, sağlıklı ve hijyenik yaşam alanları tasarlamayı öncelikli hale getirdi. Yenilikçi ve inovatif yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Yıldız Entegre, zengin ürün gamının tamamında bulunan %99,99’a varan antibakteriyel özelliğiyle tüketicilerin tercihi oluyor.

    “Bugün ürettiklerimiz, yarınlarımızı tüketmesin” anlayışı doğrultusunda, çalışmalarını ‘doğaya ve insana saygı’ ilkesiyle sürdüren şirket, kurulduğu günden bu yana ileri teknolojiyle donatılmış tesislerinde insan sağlığı ve güvenliğine öncelik veren sürdürülebilir ürünlere yatırım yapmaya devam ediyor. Firma aynı zamanda konfor ve estetiğin yanı sıra yüzde 99,99’a varan antibakteriyel özelliği olan tüm ürünleriyle de müşterilerinin yaşam alanlarında hijyen sağlıyor.

    Tüm dünyada mekanların hijyenik ve sağlıklı olmasının öneminin anlaşıldığı bir dönem yaşandığına dikkat çeken Yıldız Entegre Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı, ‘’Pandemi süreci, sürdürülebilir ürünlere olan talebi ve beklentiyi artırdı. Bu dönemde Yıldız Entegre olarak hedefimiz, tüketicilerimize uygun fiyatlı, sağlıklı ve uzun ömürlü ürünler sunmak, herkesin yaşadığı ya da çalıştığı yeri istediği gibi dekore etmesine yardımcı olmak. Yıldız Entegre güvencesiyle VarioClic ve TerraClick markalarıyla parkede, Variodor markasıyla monoblok mdf kapıda ve Yıldız Trend markasıyla plaka grubunda kullanıcılara sunduğumuz ürünlerimiz %99,99’ a varan antibakteriyel özelliğe sahip. Ürünlerimizin sahip olduğu bu antibakteriyel özelliği sayesinde tüm yaşam alanlarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Kalite standartlarından taviz vermeden üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünlerimiz ISO 22196 standartları ile test edilmiştir. Üretim süreçlerimizin ne kadar güvenli olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduğumuza inanıyorum. Bu bilinç ve sorumlukla aynı titizlikle çalışmaya ve insan sağlığına ürünlerimizi ürettiğimiz ilk günden bugüne olduğu gibi gelecekte de öncelik vermeye devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.