DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yıldızlar geçidi için geri sayım başladı

    Yıldızlar geçidi için geri sayım başladı
    12.11.2022
    A+
    A-

    ‘Golden Palm Awards’ için geri sayım başladı. 19 Aralık’ta Swissôtel The Bosphorus’da gerçekleştirilecek ödül töreninin ana sponsorluğunu A&S Global Yatırım Holding üstlendi. Sanat, cemiyet, iş hayatından ünlü isimlerin katılımıyla bu yıl 9.’sunun düzenleneceği törenin sunuculuğunu ise Mehmet Çelik ve Özge Ulusoy yapacak.

    Ödül töreni öncesi golf oynadılar

    Ödül töreni öncesinde A&S Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş ile Golden Palm Awards Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş bir araya geldi. Golf oynayan Akkuş ve Delibaş, ödül törenin son hazırlıklarını da planladı.

    50 ödül verilecek

    Ödül Töreni hakkında bilgi veren Nedim Delibaş, “2014’te Mersin’de başladı, sonra baktık ki Mersin’deki organizasyon kabına sığmadı. Türkiye ve dünya starlarının katıldığı bir organizasyonu 2017’den itibaren İstanbul’da düzenliyoruz. Bu yılki törende de yıldızlar geçidi yaşanacak. Kültür, sanat, sinema, televizyon dünyasının dev isimleri ile birlikte iş ve cemiyet dünyasından özel isimler katılacak. 400 seçkin konuğumuz olacak. Toplamda ise 50 ödül verilecek” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.