DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılın rengi klasik mavi, beyaz uyumuyla mutfaklara giriyor

    Yılın rengi klasik mavi, beyaz uyumuyla mutfaklara giriyor
    14.02.2020
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük kuvars yüzey üreticisi Cosentino’nun Silestone Nebula koleksiyonunda yer alan Lagoon, 2020 yılının rengi seçilen klasik mavinin tonlarıyla eşsiz bir uyum yakalayarak mutfakların havasını değiştiriyor. Kuvarsın doğal gücü sayesinde lekelere ve çizilmelere karşı da üstün bir direnç gösteriyor.

     

    Pantone Renk Enstitüsü tarafından yılın rengi olarak seçilen klasik mavi, modadan mimari tasarımlara kadar tüm trendleri yeniden şekillendiriyor. Ancak oldukça baskın bir renk olan klasik maviyi yaşam alanlarına uygularken mekanda kullanılacak diğer renklere özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Silestone’un Nebula koleksiyonunda yer alan Lagoon, beyaz rengiyle mavinin tonlarını dengelerken çizilmelere ve lekelere maruz kalan mutfak gibi alanlarda uzun yıllar boyunca ilk günkü zarif görünümünü koruyor.

     

    Zamansız mutfaklar

    Bir göl üzerindeki çatlamış buz tabakası gibi ışık yansıtan Lagoon, mutfaklardaki temizlik ve ferahlık hissini artırıyor. Mutfak dolapları, evye arkası gibi alanlarda kullanılan mavi tonlarını tamamlayan Lagoon, zamansız mutfaklar tasarlamaya olanak tanıyor.

     

    Estetik ve işlevsellik bir arada

    Cosentino’nun doğal taş endüstrisinde devrim yaratan Silestone markası bünyesinde sunulan Lagoon aside, darbelere ve çizilmelere karşı yüksek direnç gösteriyor. Üzerindeki ışık etkisi sayesinde daha yoğun renkler ve olağanüstü parlaklık sunan doğal kuvars yüzey, estetiği ve işlevselliği bir arada sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.