DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yılsonu konut kampanyaları tek tıkla Emlakjet’te

    22.12.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörü 2018 yılına konut projelerinde güçlü kampanyalarla giriyor. Yeni konutların toplam satışlar içinde yaklaşık yüzde 46 gibi önemli bir paya sahip olduğu günümüzde Emlakjet, doğru projeyi bulmak için en doğru adres olarak öne çıkıyor. İhtiyacına uygun konut projesine kolay, keyifle ve hızla ulaşmak isteyenler Emlakjet’in “Projeler” sayfasında bini aşkın konut projesini bir arada bulabiliyor. 80’i aşkın kampanyalı projeye, 50’nin üzerinde metroya yakın projeye ve en iyi okullara yakın en az 45 markalı konut projesine Emlakjet’te tek tıkla erişmek mümkün.

    Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, sayıları giderek artan konut projeleri ve kampanyalar arasında beklenti ve ihtiyaçlarına en uygununu bulmak isteyenler için hayatı kolaylaştırıyor. Yeni yıl yaklaşırken konut projelerinde ev sahibi olmak isteyenler için avantajlı kampanyaların sayısı artıyor. Doğru konutu bulmak isteyenler Emlakjet’in “Projeler” sayfasında bini aşkın markalı projeyi bir arada inceleyebiliyor.

    Projeler yaşam ve yatırım olanaklarıyla değerlendiriliyor

    Kullanıcılar yalnızca aradıkları proje ismini, firmayı ya da semt adını yazarak proje hakkındaki tüm detaylara ulaşabiliyor. Doğru projeyi bulmada hayatı kolaylaştıran Emlakjet hizmetleri arasında projeleri kampanya, fiyat aralığı, teslim tarihi, konut tipleri, kat planları gibi detaylar bazında görme fırsatı yer alıyor. Kullanıcılar aynı zamanda bölge analizi hizmetinden yararlanarak değer kazanma potansiyeli olan bölgeleri, dolayısıyla projeleri tespit edebiliyor.

    “Önümüzdeki dönemde konut tercihlerinin belirleyicisi, Y ve Z kuşağının teknolojik altyapılı, akıllı, fonksiyonel ve nitelikli konut ihtiyacı olacak.”

    Emlakjet Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, konut arayanların kampanyalara tek sayfa üzerinden erişmesinin özellikle bu dönemde büyük önem taşıdığına işaret ederek, şöyle konuştu:

    “Konut kredisi faizlerinin yüzde 1’in üzerine çıktığı, KDV ve tapu harcı indirimi gibi vergi teşviklerinin bulunmadığı bir 2018 yılına girerken, satışların dayanağı olarak agresif kampanya ve senetli satışların öne çıkacağını söyleyebiliriz. Nitekim şu anda İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi önemli şehirlerde taksitleri teslimden sonraya öteleyen, peşinatı yüzde 1’e kadar indiren, pek çok ara ödemeyle 120 ay faizsiz ödeme imkanı veren, beyaz eşya ve otomobil hediye eden ya da 1, 2 ve 5 yıl arasında değişen kira getirisi fırsatları sunan 80’i aşkın cazip kampanyaya sahip markalı konut projesi bulunuyor.

    Bunun yanında markalı konut piyasası kendi içinde sıfır ve ikinci el konut olarak da rekabet ediyor. Yeni markalı konut trendini destekleyen unsurlar arasında önümüzdeki dönemde konut tercihlerinin belirleyicisi olacak Y ve Z kuşağının teknolojik altyapılı, akıllı, fonksiyonel ve nitelikli konut ihtiyacı kadar, kentsel dönüşüm ve depreme dayanıklı nitelikli konut beklentisi de yer alıyor. Öte yandan projelerin tercih edilmesinde ulaşım imkanları ve TEOG sınavının kalkmasının ardından nitelikli okullara yakınlık gibi unsurlar öne çıkıyor. Örneğin İstanbul’da toplam 50’nin üzerinde metroya yakın proje bulunurken, en iyi 20 okulun bulunduğu sekiz ilçede 45’i aşkın markalı projesi yer alıyor.

    Alıcılar ise bütün bu fırsatlar karşısında çok daha seçici ve kampanyalar konusunda daha bilinçli hale geldi. Seçim sürecinde projeleri topluca görmek; fırsatlara bir arada kolay, keyifle ve hızla ulaşmak istiyor. Bu noktada Emlakjet’in ‘Projeler’ sayfası hem nitelikli konut arayanların hem de sektörün ihtiyaçlarını karşılayan, doğru projelerle doğru alıcıları bir araya getiren bir platform olarak çok önemli bir işlev üstleniyor. Ayrıca Emlakjet ana ekranında sunduğumuz “Yakınında Ara” ürünümüzle sadece anahtar kelimeyi girerek metroya ve okula yakın konutlara tek tıkla ulaşmak mümkün.”

    Proje firmaları JETHAT’la müşteri tabanını en etkili şekilde yönetiyor

    Proje firmaları ise Emlakjet tarafından kendilerine ücretsiz olarak tahsis edilen ve dijital bir CRM altyapısıyla birlikte sunulan JETHAT aracılığıyla kendilerine gelen aramaları daha iyi ve verimli bir şekilde yönetebiliyor. Türkiye genelinde satılık ve kiralık 500 bine yakın ilana sahip Emlakjet’te yer alan “Projeler” sayfası altında sıfır konut projelerine toplu olarak ulaşmak ve proje geliştiricisi ile hızla irtibata geçerek daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.