DOLAR 32,3294
EURO 35,0525
ALTIN 2295,409
BIST 9014,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yola çıkmaya hazır: Dockers Smart 360 Flex

    Yola çıkmaya hazır: Dockers Smart 360 Flex
    23.01.2018
    A+
    A-

    Dockers®’ın daveti ile 1.000 Euro bütçeli dünya turunu 7 günde tamamlayan ucuz uçak bileti gurusu Scott Keyes’e yolculuğu boyunca Smart 360 Flex eşlik etti. Ürün, 4 yöne esneyen kumaş, gizli güvenlik cepleri ve elastik bel kısmı gibi inovatif özellikleri ile kusursuz bir yol arkadaşı.

    İnsan bir pantolon nedeniyle dünya turuna çıkar mı? Eğer ucuz uçak bileti bulma konusunda bir efsane haline geldiyse ve bir başka efsane markanın ürettiği pantolonu giyecekse, neden olmasın?

    Dockers®’ın #GameChangersbyDockers projesi kapsamında, yeni Smart 360 Flex pantolonunu giyerek 1.000 Euro’dan düşük bir bütçeyle 7 günde dünya turu yapmaya davet ettiği Scott Keyes, bu zorlu görevi tamamlamayı başardı. Üstelik sadece kendisi için değil, birlikte seyahat ettiği yapım ekibi için de aynı fiyata bulduğu biletleri satın aldı.

    Kendi adını taşıyan internet sitesi ile ucuz uçak bileti bulma konusundaki becerilerini milyonlarla paylaşan Scott’a yolculuğu boyunca Dockers® Smart 360 Flex eşlik etti. 4 yöne esneyen kumaş, gizli güvenlik cepleri ve elastik bel kısmı gibi inovatif özellikleri ile mükemmel bir yol arkadaşı olan Smart 360 Flex, uzun bir yolculuğun sonunda da yolculuğun ilk dakikasındaki gibi iyi görünüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.