DOLAR 32,5734
EURO 34,9876
ALTIN 2430,689
BIST 9755,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yonca Aközer: DNA ile Türkiye’nin öncü dijital etkinlik platformu olduk

    Yonca Aközer: DNA ile Türkiye’nin öncü dijital etkinlik platformu olduk
    03.05.2021
    A+
    A-

     

    Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, Digital Network Alkaş (DNA) ile ilgili  sorularımızı cevaplandırdı…

    Digital Network Alkaş hakkında bilgi verir misiniz?

    Pandeminin hızlandırdığı dijitalleşme, konferans dünyasında da karşılığını buldu ve yenilikçi bir çözümün ortaya çıkmasını sağladı.  Pandeminin ilk günlerinde birkaç günde dijitalleştiğimizi söyleyebilirim. 8 Nisan’da 3200 kişinin katılımı ile ilk webi narımızı gerçekleştirdik.  Ardından daha sonra ofis, AVM, perakende ve teknoloji üzerine webinar serilerimiz devam etti.

    Bildiğiniz üzere pandemi ile dijital ortamda çok fazla sektörel içerik üretilmeye başlandı. Biz Alkaş olarak bunları bir araya toplamak ve hızla akan bu yoğun iş temposunda hizmet verdiğimiz sektörlerin bilgi ve içeriklerine bir noktadan ulaşılmasını istedik.

    Ekim ayında hayata geçirilen Digital Network Alkaş (DNA), iş dünyasının ortak akıl ve iş birliğiyle iş geliştirme ihtiyacına alternatif bir kanal olma konusunda deneyim ve yenilikçiliği birleştirerek Türkiye’nin öncü dijital etkinlik, sektörel içerik ve işbirliği platformu olarak bu alanda yerini aldı.

     

    Digital Network Alkaş, yeni nesil iş yapış şekillerinin bir temsilcisi olarak, üyelik sistemiyle platform üzerinden networking kurmanıza, sektörel içeriklere ulaşmanıza imkân veren ve kendi içeriklerinizi yayınlamak için profesyonel bir altyapı sunan ortak akıl ve iş birliği platformu. İş birliği platformunu pandeminin ardından iş yaşamında hibrit modele geçilmesine paralel olarak hibrit modele taşımak için hazırlıklarımızı yaptık. Uluslararası bir alt yapı ve özel bir yazılımla tüm ekosistemi destekleyecek bize özel bir üyelik sistemi kurduk. Bu alt yapıyla değişen dünyaya göre yeni özellikler ekleyerek yatırımımız devam edecek. Alkaş her zaman olduğu gibi ortak akıl ile büyümeye inanıyor. Dijital yatırımlar her daim büyümeye açık. DNA da farklı hedeflere hizmet sunacak bir platform olma yolunda kendini geliştirmeye devam edecek.

     

    Digital Network Alkaş platformundan kimler yararlanabilir?

    Platformda perakende ve gayrimenkul odağında 20 farklı sektörden kurumsal üye bulunuyor. Bu platformda STK’larımız ve araştırma firmalarımızın son çıkan raporlarına yer veriyoruz. Aynı zamanda canlı yayınlarımızı düzenlediğimiz Digital Sahnemizde sektör STK’larımız ve firmalarımızın perakende, e- ticaret, teknoloji, yapay zeka ve gayrimenkul vb birçok konu başlığı ve bu konuları ilgilendiren alt başlıklar ile ilgili yayınlar düzenleyerek bir araya gelemediğimiz bu zamanlarda bu platform üzerinden gündemi değerlendiriyor ve yeni çıktılar elde etme imkanı yakalıyor.

    Bireysel ve kurumsal üyelere ne gibi avantajları sunuyor?

    Kurumsal üye kısmında firmanın kendisine ait bir tanıtım sayfası bulunuyor. Reklam filmini, tanıtım broşürünü vb pazarlama materyallerini sayfaya yükleyebilir. Kendi firma temsilcilerini de bu sayfa da birer takım üyesi olarak konumlandırabiliyorlar. Böylelikle firmaya ait tüm bilgilere ve kontak kişilere tek bir sayfa altından ulaşılabiliyor.

    Tüm üyeler birbirleri ile mesajlaşabilir dilerse platform üzerinden kısa görüntü görüşmelerini gerçekleştirebilirler. Aynı zamanda daha önce yayınlanmış tüm canlı yayın içeriklerine de ulaşabilirler.

    Konferans, fuar ve webinarlarda kaç kişinin katılımı söz konusu?

    Bu durum hedef kitleye göre değişiyor. Bazı oturumlarımızı 3000 kişi anlık izlerken, bazılarını ise 1000 kişi olarak izleyebiliyor. Alt yapıya göre değişik seçeneklerimiz bulunuyor. 5 bin ya da 10 bin katılımcının olduğu canlı yayınlarda yapılabilir ancak önceden teknik olarak hazırlık yapılması gerekiyor.

    Dijital sahne de konuşmacılara soru sorma imkânı bulunuyor mu?

    Katılımcıların moderatöre soru iletebildikleri bir mesaj kutumuz bulunuyor. Bu kısmı webinarlarımızda çok kullanıyoruz. Genellikle yayınladığımız içerikler sektörün gündemi ve nabzı olunca oturumlarımız katılımcıların soruları ile de şekilleniyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.