DOLAR 32,1977
EURO 35,0054
ALTIN 2505,061
BIST 10717,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yonca Aközer: Gayrimenkulün büyük buluşması RE360’da

    Yonca Aközer: Gayrimenkulün büyük buluşması RE360’da
    04.12.2020
    A+
    A-


    Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, 8-9-10 Aralık 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan RE360 konferansıyla ilgili sorularımızı cevaplandırdı…

    RE360 Konferansı hakkında kısaca bilgi verir misiniz?

    RE360, gayrimenkul sektörüne yön veren tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı yaratan; farklı deneyim ve trendlerin 360 bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren 3 günlük online konferans olarak gerçekleşecek bu yıl.

    Kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretene kadar tüm ilgili kurum ve kuruluşlarını bir araya getiren bir platform. Tanışmak, konuşmak, işbirliği yapmak isteyen herkesin yer aldığı RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması, kamu ve özel sektör işbirliğine hizmet edecek, daha da büyük bir sinerjinin ortaya çıkmasına destek olacak oturumların yer alacak. Ofis, konut, sağlık yatırımları, ulaşım ve turizm yatırımlarının yanı sıra bu sektöre ürün ve hizmet veren firmaların ve kamu katılımı ile vizyon geliştirici, sektörü yakınlaştırıcı ve global bir organizasyon olma yolunda ilerlediğimiz RE360 4. yılında 8-9-10 Aralık 2020 tarihlerinde Digital Network Alkaş platformunda gerçekleşecek. Dünyanın önde gelen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM bu yıl da Stratejik Partner olarak yer alıyor.

    RE360’ın amacı nedir?

    RE360 Konferansı’nın, ortak bir akıl üreterek, sektörün büyümesine katkı sağlayacak beklentiler açısından ortak sonuçlara varacak bir zemin hazırladığını söyleyebiliriz. Bizim uluslararası fuarlarda edindiğimiz deneyimle, aslında kamu ve özel sektörün bir araya gelmeye çok ihtiyacı olduğunu ve ortak akılla vizyon geliştirici projelere imza atmaya hazır olduğunu hissediyoruz. Bu istek ve talepler doğrultusunda uluslararası firmalarla görüşmemiz üzerine biz RE360’ı yapmaya karar verdik. Tam da enerjimizi bir araya getirip, birlikte ve güçlü olma zamanı diye düşünüyoruz. RE360’ın sektörde bir hareketlenme getireceğine ise inancımız tam.

    Türkiye’de farklı varlık tiplerinde gerçekleştirilen projeleri keşfetmek, sektör trendleri ve inovasyon alanında bilgilenmek, yeni pazar ve teknolojik trendler hakkında bilgi sahibi olmak ve kamu temsilcileri ile ortak bir platformda buluşmak da amaçlarımız arasında yer alıyor.

    Sektörü sürdürülebilir bir geleceğe taşımak kadar bu geleceğe yeni ufuklar kazandırma kararlılığıyla yola çıkan ve gördüğü büyük ilgiyle ve pandemi süreciyle birlikte bu yıl 3 gün olarak online gerçekleştireceğiz.

    RE360’da geçen yıla göre göreceğimiz farklılıklar nedir?

    3 yıldır bir arada olduğumuz RE360 Konferansı’nı dördüncü yılında yine aynı sinerji yaratma gücüyle dijitale taşıdık. Bu yıl Digital Network Alkaş’ta online olarak gerçekleşecek olması en büyük farklılıklar arasında yer alıyor.

    RE360 Konferansı’nı diğer konferanslardan ayıran en önemli özellikleri neler?

    Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360, adından da anlaşılacağı gibi, 360 derece ele alınacak. Dolayısıyla finans sektöründen emlak, inşaat, hukuk ve yatırım sektörüne kadar tüm sektörler bir arada olacak. Yukarıda da bahsetmiş olduğum gibi kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üretenine kadar tüm ilgili kurum ve kuruluşları bir araya getiren bir konferans olmasından dolayı büyük bir sinerjinin ortaya çıkması en önemli özelliklerden biri.

    Aynı zamanda, dünyanın önde gelen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM’in de Stratejik Partner olarak destek verdiği RE360, uluslararası sektör paydaşlarının da merceğinde bir konferans. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi MIPIM’in de pek çok ülkede RE360 tanıtımına destek olmasıyla uluslararası temsilcilerin online olarak da yine katılım sağlayacağını öngörüyoruz.

    Konferansta kaç konuşmacı olacak ve hangi konuları ele alınacak?

    Yeni dünya düzeninde konferans ve fuarların da dijital dönüşüme ayak uydurduğu bu dönemde; sektörün sesi olma misyonuyla gerçekleştirilen buluşmalarda; ileriye yönelik planlamalar, yapılması gerekenler, dijital çağ ve gelecek çerçevesinde konuşacağız. Yeni döneme dair değerlendirmelerde bulunduğu oturumlar üzerine de çalıştığımızı söylemek isterim. Sektör paydaşlarının görüşlerini alarak ilmek ilmek işlediğimiz bu buluşma, sektörün gündemindeki konuları ele alıyor. 8-9-10 Aralık’ta Digital Network Alkaş’ta gerçekleştireceğimiz konferansta, 16 oturumda, aralarında uluslararası uzmanların da yer aldığı 25 ‘ten fazla konuşmacı yer alırken, “Covid-19 Sonrası Geleceğin Şehirleri Ve İstanbul İçin Fırsatlar”, “Dijital Dönüşüm Ve İş’in Geleceği”, “Yeni Dünyada Kazanmak İçin 4 Yapıtaşı”, “Avi Alkaş Yönetiminde Sektör Ve Yatırımcılar Paneli”, “Algoritmalar Devrinde Pandemi, Viyana’nın Dönüşüm Yolculuğunda Neler Yaşandı? Akıllı Bir Şehir Koronavirüs İle Nasıl Mücadele Ediyor?”, “Övünmek İçin Pek Çok Nedeni Olan Amsterdam Şehircilik Projeleri İle İlham Verecek”, “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021, Yeni Dönemde İş Hayatı, Çalışma Düzeni”, “Dünya’da Proptech: Trendlere Bakış”, “Proptech Çözüm Oturumlar, Yeni Nesil Blockchain”, “Türkiye’nin Deprem Gerçeği Sektörün Merceğinde: Ne Yapmalıyız, Nasıl Yapmalıyız, Nereden Başlamalıyız?” başlıklarıyla gerçekleşecek başarılı oturumlar bizi bekliyor.

    Bağlantılarını ve etkinliklerini tek bir platform üzerinden yönetmeyi sağlayan Digital Network Alkaş’ta düzenlenen RE360’ta HSBC Bank, Geleceğin Şehirleri ve Yeni Sektörler Küresel Başkanı Greg Clark, JLL Emea CRO’su James Brown, Çağımızın en önemli dijital analistlerinden,en çok satanlar listesine giren 8 kitabın yazarı Salesforce Global İnovasyon Lideri Brian Solis, Portland Yönetici Direktörü İbrahim İbrahim, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş moderatörlüğü ile EBRD Kıdemli Bankacı Yulia Stepanova ve TDUB Başkanı Encan Aydoğdu 8 Aralık günü bir araya gelecek.  FutureBright Group Kurucusu Akan Abdula, Vienna Solutions Direktörü ve Viyana Belediye Başkanı Eski Yardımcısı Maria Vassilakou, PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu, Epos Gayrimenkul Yönetici Ortağı ve ULI Türkiye İcra Kurulu Üyesi Neşecan Çekici, Pamir&Soyuer Yönetici Ortak ve ULI Türkiye İcra Kurulu Üyesi Firuz Soyuer, Liderlik Yönetim Düşünürü Fazıl Oral, Özay Hukuk Bürosu Kurucusu Merter Özay moderatörlüğü ile Han Spaces CEO’su Gizem Burteçin ve Avrupa Koçluk ve Mentörlük Konseyi Başkanı Dr. Rıza Kadılar 9 Aralık günü bir araya gelecek. Konferansın son günü olan 10 Aralık günü ise Fifth Wall Yönetici Direktörü ve Avrupa Başkanı Roelof Opperman, Ava Labs Kurucusu ve CEO’su Prof. Dr. Emin Gün Sirer’in de oturum gerçekleştireceği RE360’ta

    Dünya Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar moderatörlüğünde GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, İNTES Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Enes Olpak, KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Altan Elmas, TürkMMMB Yönetim Kurulu Başkanı A. Süreyya Ural, YDKB Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Saraçoğlu ve beraberinde gayrimenkul sektörünün önde gelen dernek başkanlarının da katılımıyla kaçırılmayacak bir oturum gerçekleşecek.

    Digital Network Alkaş’tan kısaca bahseder misiniz?

    Alkaş olarak perakende, e-ticaret ve gayrimenkul sektörlerine uzun yıllardır hizmet veriyoruz. Sinerji yaratma gücümüzü daha da büyüterek, hizmetlerimizi dijitale taşıdı ve Digital Network Alkaş platformunu hazırladık.

    Tüm dünyada, sanal ağların iş hayatı da dahil etkisi gün geçtikçe artarken, alanında uzman profesyonellerin ve vizyonerlerin yer alacağı konferanslar, eğitimler, potansiyel iş birliklerinizin ilk adımlarını atacağınız doğru bağlantılar, sektörden haberler ve üst düzey yöneticilerle birebir tanışma fırsatı yaratan Digital Network Alkaş, farklı deneyim ve trendlerin 360 derece bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren dijital bir platform. Digital Network Alkaş’ta B2B toplantılar, Dijital Sahne’de canlı yayınlar, webinar ve eğitimler, hybrid ve online konferanslar, araştırma ve raporlar ve sektörden haberlerin yer aldığı yeni nesil iş yapış şekillerinin temsilcisi olan dijital bir platform.

    Digital Network Alkaş’ta tüm üyelerimize özel fırsatlar sunuyoruz. Üyelerin bağlantılarını ve etkinliklerini tek bir platform üzerinden yönetmelerini sağlayan ve yeni nesil iş yapış şekillerinin güçlü bir temsilcisi olan Digital Network Alkaş, yeni normale yeni çözümler üretiyor.

    Digital Network Alkaş’a Üye Olarak;

    • Farklı sektörden profesyoneller ile bağlantı kurabilir,
    • Network ve etkinliklerinizi tek bir platformda yönetebilir,
    • Sektörünüze yönelik eğitim ve webinarlara katılabilir,
    • Editörlerle özel röportajlara ve sektör profesyonellerinden oluşan özel canlı yayınlara katılabilir,
    • Farklı sektörlerden haberlere, araştırma ve raporlara erişebilir,
    • Firmanıza özel etkinlikler ve webinarlar düzenleyebilir, son gelişmelerden üyeleri haberdar edebilirsiniz.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.