DOLAR 32,5175
EURO 34,9415
ALTIN 2438,162
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yorglass Host Milano’da inovatif ürün ve çözümlerini sergiledi

    Yorglass Host Milano’da inovatif ürün ve çözümlerini sergiledi
    26.10.2019
    A+
    A-

    HoReCa sektöründe faaliyet gösteren uluslararası profesyonelleri buluşturan Host Milano Fuarı’na teknoloji ve inovasyon damgasını vurdu. Fuarda Türkiye’de cam sektörünün öncü şirketlerinden Yorglass da ticari soğutucu alanındaki en yeni ve inovatif çözümlerini tüm dünyadan ziyaretçilerle buluşturdu. Yorglass’ın geleceğin trendlerine uygun olarak geliştirdiği ürünler, enerjiyi verimli kullanması ve yeni nesil teknolojiyle üretilmesiyle de ön plana çıktı.

    HoReCa sektörünün nabzı İtalya’nın Milano kentinde bu yıl 41. kez düzenlenen Host Milano Fuarı’nda tutuldu. Endüstriyel mutfak, otel ekipmanları ve sunum ürünleri sektöründe Avrupa’nın en büyük fuarı olan Host Milano’ya bu yıl 55 ülkeden 2.165 firma katıldı. Fuar’a Almanya, İspanya, Fransa ve ABD’den sonra Türkiye en yoğun katılım gösteren ülke oldu. Tüm dünyadan 250 bine yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapan fuar yiyecek içecek sektörünün ihtiyaç duyduğu ürün ve çözümleri sergileme imkanı sunarken, geleceğin trendleri de ziyaretçilerle paylaşıldı. Fuarda ticari soğutucular için geliştirdiği izolasyonlu cam ve kapı çözümlerini sektör profesyonellerine sunan Yorglass, Türkiye cam sanayindeki 45 yıllık deneyimini yeni işbirlikleriyle pekiştirdi.

    İnovasyon sektörün yönünü belirliyor

    Ticari soğutucu, dekoratif cam, düzcam ve ev aletleri-beyaz eşya alanında 45 yıldır faaliyet gösteren Yorglass olarak dünyanın en önemli fuarlarına katıldıklarını ve yeni iş bağlantıları kurduklarını söyleyen Yorglass CEO’su Semavi Yorgancılar, şu değerlendirmede bulundu; “Yiyecek içecek sektörü de teknolojiden payını ve gıdaların hazırlama, sunum ve tüketilme şekli de günden güne değişiyor. Gıdaları ilk günkü tazeliğinde koruma ve bu tazeliği sunuma yansıtma artık çok daha önemli. Yeni nesil işletmelerde mutfak artık arka planda, bilinmezlerle dolu bir yer değil işletmenin tam merkezinde. Yorglass olarak güncel trendlerin sıkı takipçisiyiz.  Fuarda bu trendlere uygun, ticari soğutucu sektörü için geliştirdiğimiz yenilikçi cam ve kapı çözümlerimizi sergileyerek sadece bir cam tedarikçisi değil; bir çözüm ortağı olduğumuzu bir kez daha müşterilerimizle paylaşma fırsatı bulduk.  Müşteri odaklı üretim anlayışımız, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler üretme yetkinliğimizi yansıtıyor ve günümüz trendlerine ve ihtiyaçlarına da cevap verdiği için müşterilerimize de başarıyı getiriyor.”

    Günümüz trendlerinin teknoloji, inovasyon ve tasarımı bir arada düşünmemiz gerektiğine işaret ettiğini söyleyen Yorgancılar, “Sürdürülebilir ve yenilikçi çözümlerimizde en önemli paydaşımız müşterilerimiz… Onların ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek üretimimize yön veriyor, inovasyon gücümüzle sektörde fark yaratıyoruz. Yorglass olarak cam sanayindeki 45 yıllık deneyimimizle bugün 5 kıtada 60’dan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Host Milano Fuarı bu anlamda bizim için mevcut ve yeni müşterilerimizle Avrupa’daki en önemli buluşma yerlerimizden biri. Ticari soğutucu iş ünitemizle, günden güne gelişen HoReCa sektörüne yönelik son yeniliklerimizi fuar ziyaretçileri ile paylaştık, yeni ilişkiler kurduk. İnovasyona yatırım yapmanın global rekabetin artık olmazsa olmazı olduğunu bir kez daha gördük” diye konuştu.

    Yorglass ihracatla büyüyor

    Düz cam ticareti ve endüstriyel cam işleme sektörünün dekoratif cam, ticari soğutucu ve beyaz eşya kollarında faaliyet gösteren Yorglass, çatısı altında yer alan Yorglass Ticaret, Yorglass Satina, Yorglass Ticari Soğutucu ve Yorglass Beyaz Eşya markalarıyla Manisa, Gebze, Bolu ve Eskişehir’de olmak üzere 6 üretim tesisi ve İzmir’deki Ticaret İşletmesi ile hizmet veriyor. 800 çalışanı ile 5 kıtada 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren şirket, 2018 yılında 40 milyon doları aşan ihracat geliriyle düz cam sektöründe en çok ihracat yapan ikinci firma konumunda bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.