DOLAR 32,3376
EURO 35,0811
ALTIN 2238,974
BIST 8720,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yorglass TİM’in ilk 500’ünde

    Yorglass TİM’in ilk 500’ünde
    24.09.2021
    A+
    A-

    Endüstriyel cam devi Yorglass, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin bin ihracat şampiyonunu açıkladığı listede ilk 500’de konumlandı. İhracat rekoru kıran Yorglass, sektörüne öncülük ediyor ve beş kıtada sayısı 60’a yakın ülkeye ürünlerini ulaştırıyor.

    Endüstriyel cam işleme ve düz cam ticareti alanlarında faaliyet gösteren Yorglass, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yılın ihracat rekortmenleri arasında gösteriliyor. Listede 470’inci sırada yer alan Yorglass, faaliyetlerini dört iş kolunda sürdürüyor. Bolu, Çerkezköy, Eskişehir, İzmir ve iki de Manisa’da olmak üzere altı üretim tesisiyle başarılarını katlıyor.

    Üretimin yüzde 50’si ihraç ediliyor

    Sektörünün lideri olan Yorglass’ın yurt dışındaki faaliyetlerini artırdığını söyleyen Yorglass CEO’su Semavi Yorgancılar, “Güvenilir ve global bir tedarikçi olarak üretimimizin yüzde 50’sini ihraç ediyor, artan ürün talebiyle 60’a yakın ülkeye ürünlerimizi sunuyoruz. Bu da büyümeyi beraberinde getiriyor. Özellikle pandemi döneminde rekor büyüme gerçekleştirdik. Katma değerli ürünlerimizle paydaşlarımıza ve ülkemizin sanayisine önemli katkılarda bulunurken, iş ortaklarımız tarafından da Yılın Global Tedarikçisi seçiliyoruz” dedi.

    İnovatif ürünler pazara sunuluyor

    Müşterilerinin taleplerine daha hızlı cevap vermek için pandemi döneminde çalışan sayısını iki katına çıkardıklarının bilgisini paylaşan Yorgancılar, uluslararası iş ortakları için devreye aldıkları Çerkezköy işletmesinin de faaliyetlerini başarıyla sürdürdüğünü belirtti. Yorgancılar, sözlerine şöyle devam etti: “47 yıllık geçmişimizle gelişime açık bir yapıya sahibiz. Yorglass sürekli gelişen, büyüyen ve teknolojiye etkin yatırımlarda bulunan vizyonuyla öne çıkıyor. Bu doğrultuda müşterilerimizi ve paydaşlarımızı işimizin merkezine yerleştirirken, sektörümüzdeki gelişmeleri yakından takip ediyor, inovatif ürünlerimizi pazarla buluşturuyoruz. 2021 sonunda ise toplam ihracatımızı önceki yıla oranla yüzde 60 artırmayı planlıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.