DOLAR 32,4291
EURO 34,4464
ALTIN 2486,801
BIST 9679,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ”Your call” ve Faruk Sabancı Rusya’da infiala sebep oldu

    ”Your call” ve Faruk Sabancı Rusya’da infiala sebep oldu
    04.06.2018
    A+
    A-

    Elektronik müzikteki başarısı ile global müzik endüstrisinin dikkatini çekmeyi başaran ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan DJ / Prodüktör Faruk Sabancı, bir süre önce müzikseverlerin beğenisine sunduğu ve aynı gün iTunes’ta liste başı olmayı başaran ”Your Call” ile uluslararası bir başarıya daha imza attı.

    Genç kuşağın en ilham verici Dj / Prodüktörleri arasında gösterilen ve özellikle global müzik piyasasında Türkiye’yi başarı ile temsil eden Sabancı, Rusya’da çarpıcı ivme yakaladı. Radyo ve müzik kanallarında kısa sürede en çok çalınan 12. parça olmayı başaran, sekseninci sıradan girdiği Rus müzik listelerinde basamakları hızla tırmanan ve kısa sürede dalga dalga yayılan ”Your Call” Ukrayna, Sırbistan, Macaristan, İrlanda gibi ülkelerde de müzik listelerinde kendine yer edinmeyi başardı.
    Öte yandan Türkiye ve Yunanistan’ın en çok izlenen yarışma programı Survivor’un da değişmez müziklerinden biri haline gelen ”Your Call” Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman gibi ülkelerde de hatırı sayılır bir başarı grafiği yakaladı. Her iki ülkede de radyolarda en çok çalınan şarkılar arasında yer alan şarkı, dünya müzik piyasasınında dikkatini çekmeye başladı.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.