DOLAR 32,5875
EURO 34,8019
ALTIN 2508,34
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yüksek binalara KONE’den özel çözümler

    Yüksek binalara KONE’den özel çözümler
    24.01.2018
    A+
    A-

    Bugün ilerleyen inşaat teknolojisi, çok yüksek binaların şehirlerde boy göstermesine olanak tanıyor. Bu binaların doğal olarak en önemli ihtiyacı ise bina içi erişim ve ulaşım şeklinde ortaya çıkıyor. 1910 yılında Finlandiya’da kurulan ve dünyada olduğu gibi ülkemizde de asansör pazarının önde gelen isimlerinden biri olan KONE, ufak makine daireli yüksek hızlı asansör modeli Highrise MiniSpace™ ile yüksek binalar için de en ideal asansör çözümünü sunuyor.

    Asansör sektöründe yüksek kaliteye sahip teknolojik çözümleri ile adından söz ettiren KONE, çok katlı yüksek binalar için geliştirdiği Highrise MiniSpace™ asansör modeli ile de fark yaratıyor. Highrise MiniSpace™ saniyede 10 metre mesafe kat ediyor, 400 metreye kadar aynı anda 26 yolcu ve 2 tona kadar yük taşıyabiliyor. Model, enerji tüketimi açısından etkin çalışmaya yönelik kaldırma teknolojisi, aydınlatma ve hazırda bekleme çözümleri ile üstün eko-verimlilik sağlıyor. En yeni asansör teknolojisi ve her montaj sonrasında gerçekleştirilen kalite testleri sayesinde sarsıntısız ve sessiz çalışma özelliği mükemmel seyir konforunu beraberinde getiriyor. Ayrıca asansörünüz için mükemmel bir iç dizayn yaratılmasını sağlayan geniş bir göz alıcı malzeme ve aksesuar yelpazesi de bulunuyor.

    Highrise MiniSpace™ asansör modeli, KONE’nin ödüllü dizayn ekibi tarafından yaratılan ilham verici asansör kabin iç düzenleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. KONE, model için özel malzemeler ve aydınlatma çözümlerini içeren 6 farklı dizayn teması içerisinde gruplandırılan 52 yeni kabin iç düzeni sunuyor. Ayrıca beş farklı sinyalizasyon serisi seçeneği de bulunuyor. Sektördeki en geniş malzeme ve aksesuar yelpazesi ile kabinde 1000’den fazla seçenek ve bir milyondan fazla kombinasyon oluşturulabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.